Prodam mladičke ameriškega pitbull terierja


Prodam ekskluzivno punčko ameriškega pitbull terierja rednose! Iz uradne drevesnice “DOGNIK BULLS”. Psarna je registrirana pri ADBA (American Dog Breeders Association). Naša psarna se ukvarja z ameriškimi pit bull terierji od leta 2011.
Video kužka. Vzdevek: Dognik Bulls California:

Video kužka prvič na tekalni stezi pri 4 mesecih. Upoštevajte, da se kuža nikakor ne boji tekalne steze, da je pripet v jermenu in da so na obeh straneh stene. In to, da se kužku tresejo tla pod nogami. Prodam ekskluzivno punčko ameriškega pit bull terierja rednose! Za prave poznavalce pit bull terierja pasme ADBA. Upoštevajte tudi, da kužka nagradimo samo z glasom in ploskanjem. Teče preprosto zaradi ideje. To je prava strast, zagon in pritisk. Hrane ali igrač ne uporabljamo za dodatno motivacijo. To je vrhunski pit bull terier.

Starša naših Dognik Bulls California. Pripeljan iz Amerike in Brazilije. Prvaki v športu in na razstavah v več državah.

O prodam kužka ameriškega pitbull terierja. Rodovniški vzdevek: Dognik Bulls California. Starost: 4 mesece. Ušesa: nekupirana. Barva: čokoladno rdeča. Ugriz (zobje): škarjast ugriz (najboljši tip ugriza za ameriške pitbull terierje). Starši: Millers Wild Storm (Amerika) x Hoffs Banshee (Brazilija). Razglisten: 4x. Cepljen: polno (dve kompleksni cepivi in ​​cepljenje proti steklini). Mikročip: na voljo in registriran v bazi hišnih ljubljenčkov. Potni list: Evropski veterinarski potni list, veljaven v kateri koli državi sveta. Rodovnik: ABDA, da. Cena: 1700 evrov ali 2000 dolarjev.
Osebnost: aktiven, prijazen, rad hodi, teče z igračami, obožuje pozornost ljudi.
Za nakup mladička ameriškega pit bull terierja nam pišite v psarno DOGNIK BULLS:
Instagram: dognikbulls
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com

Odprte so tudi prijave za ostale mladiče ameriškega pitbull terierja. Rodili se bodo čez 2 meseca. Iz treh različnih vzrejnih parov pitbull terierjev. Cena 2000 evrov ali 2200 dolarjev. Dostava v katero koli državo na svetu. Naši pitbull terierji živijo v 25 državah na različnih celinah.

Ameriški pitbull terier mladiči naprodaj, kupite mladiček ameriškega pitbull terierja, ameriški pitbull terier Rednose prodam.