Продавам кученца питбул от развъдник Komany kennel


Ексклузивни кученца в Европа! Чифтосване: Dognik Bulls Godena x Maximus Eightball. Единственото и плътно натрупване на такива кръвни линии на американски питбул териери: Komany kennel pitbull и Genetic kennel pitbull.
Очакваме раждането на кученца през есента на 2024 г. Резервациите са отворени.
Очакваме кученца с истинския темперамент на питбул териер: смели, безстрашни, активни, с добра воля, хазарт и здрава хватка. Много разумен и адекватен към хора и деца.
Майка на кученца: Догник Булс Годена. Роден в нашата детска градина. Тествано потомство женско. Тя роди три котила кученца американски питбул териер. И трите пъти тя загнезди различни мъжки. Кръвни линии: Old Family Red Nose, Lonzo, Red Alert. Самата бъдеща майка на кученцата е родена от вносни кучета. Баща й е донесен от американската детска градина Real Deal Chocolates (Флорида, Америка). Шампион по изложби и спортове в няколко държави. Представител на пълно шампионско родословие (всички предци имат американски титли в спортни състезания, големи шампиони в състезания по теглене на тежести, шампиони на ADBA). Майката на Dognik Bulls Godena е докарана от българския развъдник “Zorba kennel”. Изключително работно развъждане. Догник Булс Годена е прекрасно куче. Отличен характер, лесен за обучение и контрол. Много хазартен и спортен. Няма породни генетични заболявания (тестване). Живее на ясла и с малко дете. Идеално социално безопасно куче.

American pitbull terrier kennel breeding
Баща на кученцата: Максимус Ейгбол. Единственият мъжки американски питбул териер в Европа с такова родословие! Това е изключително куче. Нашият развъдник има голям късмет, че собственикът на полския развъдник “Maximus kennel” се съгласи да развъжда този мъжкар. Гордеем се с нашите кучета и бъдещи кученца. Той носи такива редки кръвни линии на питбули като: Komany pitbull kennel, Genetic pitbull kennel, Lonzo pitbull bloodlines. Напълно прегледан за здравословно състояние. Няма дисплазия на тазобедрени и лакътни стави (резултати АА/00). Няма породни генетични заболявания (сертификат). Има здраво сърце (сертификат).


Очаквани цветове на кученцата: черно, черно и тигрово, шоколадово с червен нос, червено и тигрово с червен нос, червено с черен нос, червено с червен нос.
Всички кученца ще имат ADBA родословие, ваксини, ветеринарен паспорт, регистриран микрочип, договор за покупко-продажба.
Това е гостуване в Полша. Това означава, че за 1-2 седмици ще отидем да живеем в Полша и ще се чифтосваме. Цената на кученца от разплод до мъжко от това ниво е 2500 евро.
Това са предците в родословието на кученцата. Това е онлайн родословие. Всяко кученце на питбул ще има същото в печатен формат от клуб ADBA

Повече информация, подробности за резервация и други въпроси:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Нашите американски питбул териери живеят в 25 страни по света. Възможна доставка в цяла Европа, САЩ, Канада, Бразилия.

Komany kennel pitbull кученца за продажба, komany kennel pitbull, genetic развъдник pitbull, lonzo bloodline pitbull