Psarna American Bully Ljubljana

Psarna American Bully Ljubljana

Veseli smo, da vas vidimo na strani ljubljanske psarne American Bully «Dognik Bulls».

Sprva je bila naša psarna specializirana za pse pasme ameriški pit bull terier. V letu 2016 smo začeli tudi z vzrejo čudovite pasme American Bully.

Za našo prihodnjo živino smo izbrali pse v tipu «Pocket» in «Standard». Pse za psarno Ljubljana American Bully so pripeljali iz Amerike, Italije in Rusije. Sprva smo pripeljali American Bullie z zelo dobrimi, močnimi kostmi. Z močnimi glavami, močnimi čeljustmi. Naši psi imajo odlične osebnosti. Naslednja naloga psarne je bila to popraviti pri otrocih naših psov. Želeli smo dobiti American Bullie le s pravo postavo, brez presežkov. Pridobite pse s čudovito anatomijo, z dobrimi gibi. Ameriški biki, bolj primerni za «eksotični» tip, nas niso zanimali. Ti psi imajo težave s tačkami, s hrbtom, s srcem in sklepi, z dihanjem in celo z ozkimi nosnicami. Morda izgledajo spektakularno kot krastače. Toda v resnici so ti psi invalidi.

Vzrejni vektor Ljubljana American Bully v psarni Dognik Bulls je namenjen pridobivanju zdravih in funkcionalnih ameriških Bullijev. S katerimi se lahko bodoči lastniki odpravijo v park, vzamejo s seboj v gozd in na plažo. Idealni psi spremljevalci z videzom Arnolda Schwarzeneggerja.

Tipične barve v naši psarni: lila, modra, čokoladna, tricolor. Pri nas lahko kupite kužka American Bully Ljubljana v «žepnem» ali «standardnem» tipu. Odvisno od vsakega posameznega parjenja.

Če želite rezervirati kužka American Bully v Ljubljani iz že skotenih ali iz prihodnjih legel, nam pišite in povejte nekaj o sebi:

Instagram ameriška psarna bully Ljubljana— dognikbulls

Elektronski naslov: dognikb@gmail.com

Psi ameriške bully psarne Ljubljana «Dognik Bulls»