Psarna ameriških pit bull terierjev Slovenija

Psarna ameriških pit bull terierjev Slovenija
Dobrodošli v psarni pit bull terierjev «Dognik Bulls» Slovenija. Čistokrvni ameriški pitbull terierji so rojeni pri nas!
S pasmo pit bull terier se ukvarjamo od leta 2011. Ko smo se odločili za lasten vzrejni program, smo pse kupili v domovini pit bull terierjev – v Združenih državah Amerike. Glavne linije, ki jih uporabljamo v vzrejnem programu naše mačkarne so OFRN (Old Family Red Nose, ZDA), Red Alert (ZDA), Jumbo (Jugoslavija), DDWW (stare delujoče ukrajinske linije, mačkarna trenutno ne deluje in to je velika tragedija za ves svet ameriških pitbull terierjev).
Zbrali smo najboljše kopičenje krvi v preteklih letih. Ni bilo enostavno kupiti čistokrvnih OFRN iz ZDA. Nekateri vzreditelji in velike psarne lahko kupijo pse s temi krvnimi linijami. Toda mačkarne običajno nočejo prodati te krvi zgolj potencialnim lastnikom. Ti pitbulli so zelo cenjeni po vsem svetu, zato lahko padejo v napačne roke.
Z uporabo vseh teh krvnih linij v različnih kombinacijah smo dobili lastno linijo — Castlesline pitbulls. Ti psi so srednje velikosti (samice od 16 do 24 kg, samci od 20 do 26 kg), z dobrimi mišicami, z odličnim živčnim sistemom. So idealni športni psi na različnih športnih tekmovanjih. Ljubka in prijazna do vse družine. Z dobrimi možgani. Njihova anatomija je popolna, zahvaljujoč kateri kažejo odlične rezultate na športnih tekmovanjih. Pitbull terier s slabo anatomijo, kot so slabe zadnje noge, vam ne more zagotoviti dobrih rezultatov na tekmovanjih v skokih. Poleg tega se ta pes lahko poškoduje zaradi anatomskih pomanjkljivosti, če samo živi doma in se sprehaja po ulici. Ne vzrejamo in ne sprejemamo v vzrejo psov z nepravilnostmi v anatomiji ali živčnem sistemu. Mi, naša kinološka družina in bodoči lastniki moramo razumeti, da dobijo dobre pse, ki lahko mirno živijo v svojih družinah. In k veterinarju boste šli samo enkrat na leto — da se letno cepite in preverite svoje zdravje, da boste mirni, da je vse v redu.
Če iščete aktivnega psa, je ameriški pit bull odlična izbira. Če želite mirnejšo pasmo, vendar z več mišic, ne iščite dlje kot American Bully.
Vsak lastnik se sprašuje, kdo je boljši — samec ali samica? Z vsem svojim znanjem lahko nekaj povem o tem. Pit bull terier samci so MOŠKI z veliko začetnico. Ne samo pri pasmi pit bull, ampak pri kateri koli drugi pasmi. Samci ne morejo živeti s samci (naših pit bull terierjev ne prodajamo družinam, kjer so še drugi samci. Takim družinam prodajamo samo samice). Standardi pasem so običajno napisani na podlagi samcev. Zato imajo mnogi radi atletske, močne samce pit bull terierjev. Če pa imate v družini samca, majhne otroke, veliko mačk, priporočamo nakup psičke pasme pit bull terier. So mirnejši, bolj družinski psi.
Koliko stane mladiček pit bulla v Sloveniji? Cena mladičev v naši psarni ameriškega pit bull terierja Slovenia Dognik Bulls je 1500-2000 eur. Odvisno od posamezne paritve in od vsakega posameznega mladička. Plačate za kakovostnega pitbulla, ki vas v resničnem življenju ne bo pustil na cedilu, ki bo vesel in zdrav. Rodovnik tega psa lahko celo uokvirite na steno, ker so njihovi rodovniki popolni. Dobiš, kar plačaš.
Koliko paritev pitbulov imamo med letom? Običajno gre za 2-4 paritve na leto. Mladička pasme pit bull terier lahko kupite, ko že imamo mladičke na zalogi. Lahko pa rezervirate mladička iz prihodnjih legel od staršev, ki so vam najbolj všeč.
Kuža je rezerviran ob predplačilu. To pomeni, da nihče ne more kupiti kužka, ki ga izberete. To tudi pomeni, da boste tega kužka zagotovo kupili v naši psarni. Običajno je varščina 500 evrov in je vključena v skupno ceno (1500-2000 evrov).
Želim vam pokazati pse iz naše Psarne ameriških pit bull terierjev Slovenija. Da boste razumeli, kako popolno izgledajo. Vsi psi na fotografiji pripadajo naši psarni Ameriškega pit bull terierja Slovenia Dognik Bulls ali pa so skoteni v naši psarni:


Kako prevzeti kužka pit bulla iz naše psarne, če ste ga že rezervirali? Obstaja več načinov: lahko pridete v našo psarno ameriških pit bull terierjev in sami vzamete kužka. Možna je dostava v vaše mesto (plačate). Lahko pa uporabimo pooblaščeno dostavno podjetje za živali, če živite daleč od naše mačkarne (plačate). Naši pitbulli živijo v 20 državah sveta, zato poznamo vse načine dostave in z njimi ni težav.
Zastavite kakršna koli vprašanja:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram-dognikbulls
Mimogrede, v Sloveniji imamo trenutno naprodaj mladičke ameriškega pit bull terierja.