Psarna mladičev ameriškega pitbull terierja


Ekskluzivno pletenje v Evropi! V psarni ameriških pitbull terierjev DOGNIK BULLS pričakujemo mladičke OFRN/Jumbo krvi.
Edinstvenost tega parjenja je, da je OFRN (Old Family Red Nose) kri zelo redka v Evropi. OFRN je stara družina rdečih nosov. Vendar to ne pomeni, da je vsak ameriški pit bull terier, ki ima rdeč nos, OFRN. OFRN vključuje starejše ameriške krvne linije pitbulov, kot so Millers, Larsan, Castillo. Večina psarn ameriških pit bull terierjev v ZDA je zgrajena na krvi OFRN.
Oče naših mladičkov je bil pripeljan iz Floride v Ameriki. Iz vrtca, ki se je ukvarjal s športnimi standardi v ZDA. Vrtec Real Deal Chocolates Nursery je zaenkrat zaprt. Še vedno pa imamo njihove čiste vzrejne linije.
Zato našo Millers Wild Storm parimo s psico, pripeljano iz Bolgarije. Je predstavnica izključno delovne vzreje, Jumbo krvne linije. To bo njena zadnja paritev v naši psarni pitbullov. Že nekaj let iz te kombinacije proizvajamo izjemne ameriške pitbull terierje. Zame osebno so v naši pesjaku ostali dve samički in dva samčka iz teh paritev. Uporabljajo se tudi za nadaljnjo vzrejo kvalitetnih mladičev ameriškega pitbull terierja v psarni. Dobimo srednje velike pse z uravnoteženim živčnim sistemom. Po naravi so vsi naši mladički in odrasli pitbulli iz kombinacije OFRN/Jumbo zelo navezani na družino. To so resnično družinski psi. Samci iz teh parjenj imajo izrazite instinkte za zaščito svojih ljudi pred tujci v nujnih primerih. Sicer pa so v družbi popolnoma socialno primerni. To so pit bull terierji s prirojeno visoko igro in motivacijo za hrano.
Oba starša sta testirana na odsotnost genetskih bolezni in vsako leto opravita vse potrebne zdravstvene preglede pri pooblaščenem veterinarju. Bodoča mamica mladičkov je bila pred paritvijo dodatno zdravstveno pregledana, opravljene so bile tudi preiskave.
Oče mladičkov je večkratni prvak na športnih tekmovanjih in razstavah v več državah. Celoten seznam naslovov je na voljo na njegovi osebni strani na naši spletni strani vrtca, lahko si ga ogledate.
Vsi mladički bodo trikrat glistiti, cepljeni, z evropskim veterinarskim potnim listom, ADBA rodovnikom in kupoprodajno pogodbo. Dodatno bo vsak prejel navodila za vzgojo kužka do 1 leta. 20 strani koristnih informacij, ekskluzivno iz naše psarne ameriških pit bull terierjev “DOGNIK BULLS” za lastnike naših kužkov.
Cena mladička teh staršev je 1800 evrov ali 2000 dolarjev.
Dostava je na voljo po vsej Evropi, Ameriki, Kanadi, Braziliji.
Za rezervacijo mladička ameriškega pitbull terierja iz psarne nam pišite:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Vaša Veronika Voitovska. Lastnik psarne ameriških pitbull terierjev “Dognik Bulls”. Družinski zdravnik. Izkušen vodnik psov. Živalski psiholog.

 

OFRN Larsan, OFRN Castillo, ameriški pitbull terier mladički iz psarne, psarna ameriških pitbull, OFRN pitbulls nakup, Jumbo pitbulls nakup