Psarna pitbull terierjev Dognik Bulls


Dobrodošli v psarni pitbull (ameriški pitbull terierji). Naš vrtec ima registrirano ime «Dognik Bulls». Od leta 2011 se ukvarjamo s pasmo pit bull.
Da boste lahko osebno ocenili kakovost naših psov, vam bom pokazal nekaj fotografij. To so odrasli pitbulli «Dognik Bulls».

Naša psarna je registrirana pri ADBA-American Dog Breeders Association. Glavne krvne linije pitbulov, s katerimi sodelujemo, so: Old Family Red Nose, Jumbo, Red Alert, Lonzo, Maverick, Zebo, DDWW. Pitbulli »Dognik Bulls« živijo v 25 državah sveta. Na stotine ljubiteljev in poznavalcev pasme ameriški pit bull terier.
Vsi naši ameriški pitbull terierji so testirani, da nimajo genetskih bolezni.
Naši ameriški pit bull terierji so prvaki Nemčije, Italije, Velike Britanije, Latvije, Litve, Estonije, Ukrajine, Rusije, Belorusije in drugih držav. Zmagovalci razstav in športnih tekmovanj po vsej Evropi.
Če se zanimate za nakup ADBA pitbulla, nas kontaktirajte. Ne pozabite nam povedati o sebi v svojem prvem sporočilu:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Cena mladičev ameriškega pit bull terierja v naši psarni je 1500-2000 eur (dolarjev). Paritve pitbullov izvajamo znotraj psarne, kot tudi paritve na prostem po vsej Evropi.
Naš vrtec se nahaja v Latviji (Evropa, Evropska unija). Nedaleč od Rige (glavnega mesta Latvije). Prodajamo pa mladiče pitbull po vsej Evropi in ZDA. Možna dostava. Znesek pošiljanja je odvisen od države, v kateri živite. Lahko pa pridete/odletite k nam na obisk. In hkrati poberi svojega najboljšega kužka pasme ameriški pit bull terier.
Psarna pitbullov Dognik Bulls trenutno prodaja več fantkov in punčk. Ne zamudite priložnosti, da postanete lastnik čistokrvnega, lepo vzgojenega, atletskega pitbulla z rodovnikom.
Lep pozdrav, Veronika Voitovska.

Psarna pitbull terierjev Dognik Bulls