Psarne pitbullov v moji bližini


Psarna ameriških pitbull terierjev “Dognik Bulls”. Naši psi so predstavniki najčistejših in najbolj znanih vzrejnih linij ameriških pitbull terierjev. OFRN (ZDA), Red Alert (ZDA), Jumbo (Jugoslavija), Zebo (ZDA), Lonzo (ZDA), Boudreaux (ZDA), DDWW (Ukrajina).
Psarna pitbullov «Dognik Bulls» je znana po vsem svetu — naši psi živijo v 25 državah! Tudi v domovini pasme — v Združenih državah Amerike.
Naši ameriški pit bull terierji zmagujejo na športnih tekmovanjih, razstavah in treningih v mnogih državah po svetu. Vsi psi v psarni so bili pregledani glede odsotnosti genetskih bolezni, ki bi lahko bile prisotne pri pasmi ameriški pitbull terier.
Fotografije naših psov (psarne pitbull blizu mene):
American pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennel
Načela našega dela:
Ljubezen do pasme. V naši vzreji uporabljamo le visoko kakovostne ameriške pitbule. Vsi naši pitbulli so ameriškega ADBA rodovnika. In to so najdragocenejši rodovniki za pitbulle na celem svetu. Navsezadnje je ta organizacija tista, ki že od leta 1909 registrira in vodi evidenco čistokrvnih pitbulov na svetu.
Nenehno se učimo novih stvari in izboljšujemo svoje delo. Jaz kot vodja vrtca sem zdravnica. Sem tudi certificirana trenerka psov. Sodnik razstav ameriških pit bull terierjev v Evropski uniji. Sodnik športnih tekmovanj (waitpulling).
Glavna vzreja temelji na čisti ameriški krvi. Iz Amerike smo pripeljali več psov. V parjenje hodimo tudi z vrhunskimi ameriškimi samci.
V naši psarni lahko kupite kužka pasme pitbull. Povprečna cena je 1500-2000 evrov. Dostava je na voljo v katero koli mesto in državo. Imamo bogate izkušnje z dostavo. Glavna stvar od vas je želja po nakupu mladička v naši psarni pitbull. In tudi finančno upravičenost nakupa in vzdrževanja igralskega, kul, aktivnega pitbull terierja iz «Dognik Bulls».
Letos naša psarna načrtuje 5 legel mladičkov ameriškega pitbull terierja. Kontaktirajte nas in kupite kužka svojih sanj v “Psarne pitbullov v moji bližini”.
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Lep pozdrav, Veronika Voitovska, psarna ameriških pitbull terierjev “Dognik Bulls”.

Psarne pitbullov v moji bližini