Psiholog animale pentru câini online

Cynolog Veronika Voitovska on radio
Buna ziua. Numele meu este Veronika Voitovska. Te voi ajuta să rezolvi problemele de comportament ale câinelui tău.
Câteva cuvinte despre experiența și specializarea mea. Sunt un terapeut uman. Din 2011, dețin o canisa de rase serioase de câini: american pitbull terrier și american bullies. Aceste rase necesită multă atenție, antrenament și înțelegere a psihologiei comportamentului câinilor. Datorită câinilor mei, am devenit mai interesat de psihologia animalelor și am început să o studiez la nivel profesional. Îmi aplic toate cunoștințele pe câinii mei personali (sunt 15 dintre ei), precum și pe cățeii de la canisa mea. Sfatuiesc absolventii canisa mea si alte persoane cu alte rase de caini. Sunt manevrător de câini certificat (certificat în Ucraina) și certificat în cursul de bunăstare a animalelor (Uniunea Europeană). De asemenea, sunt judecător la expozițiile de rase speciale American Pitbull Terrier din Europa.
Pe scurt, am multă experiență personală plus experiență de lucru cu alți câini. Prin urmare, vă voi ajuta să rezolvați problemele pe care le aveți. Îți voi spune cum să te comporți cu câinele tău, când și cum să reacționezi și cum să îndepărtezi corect un anumit comportament. Cum să înțelegeți cauza principală a fricilor și a comportamentului nedorit la un cățel sau un câine. Și cum să influențezi asta. Lucrez ca zoopsiholog online cu consultații prin zoom și skype.

Dog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer courses Veronika Voitovska
Principalele întrebări pe care mi le pun oamenii:
1. Înțelegeți motivul comportamentului nedorit al cățelului/câinelui și eliminați-l.
2. Cum să eliminați agresivitatea de la un cățel/câine. Voi ajuta două sau mai multe animale să învețe să trăiască împreună.
3. Cum să-ți eliberezi câinele/cățelul de stres. De exemplu, din anxietatea de separare.
4. Cum să îndepărtezi agresivitatea unui cățel/câine față de străinii de pe stradă.
5. Învață-ți câinele să ridice totul de la pământ în timp ce mergi. Gunoi, fecale, sticle, saci.
6. Înțărcați un cățeluș sau un câine adult de a merge la toaletă de acasă și de a mânji podelele și pereții.
7. Nu vă mai văita sub ușă, să loviți ușa cu labele și ghearele și să roadați ușile.
Ajut la rezolvarea problemelor de comportament animal. Înțelegând particularitățile psihicului câinilor și fiziologia lor, voi descoperi exact unde există abateri de la normă și voi ajuta la corectarea lor.
Este posibil să aveți nevoie de una sau mai multe consultații online cu un psiholog pentru animale de companie pentru a rezolva complet problema. Costul unei consultații: 30 de minute = 50 de euro.
Înainte de consultație, voi avea nevoie de o poveste detaliată de la dvs. despre problemă (cum vedeți această problemă și ce doriți să obțineți ca rezultat). Și, de asemenea, un videoclip cu problema. Uneori proprietarii văd o problemă într-un singur lucru, dar eu, ca specialist, văd că problema este cu totul alta.
Pentru a rezerva o consultație, contactați-mă într-un mod convenabil pentru dvs.:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Fac consultații în engleză sau rusă.
Salutări, Veronika Voitovska

Veronika Voitovska with puppiesDog cynolog online