Pui American Bully in Bucuresti


Canisa noastră Dognik Bulls vinde căței American Bully în București! De la o pereche de părinți importați. Părinții au fost aduși de la două creșe rusești diferite.
Mama: Dognik Bulls Lilibet. Nu are boli genetice ale rasei. Aceasta este a doua ei puie de pui. Primii pui s-au născut dintr-un mascul american de import. Toți cățeii au fost vânduți în toată Europa. Au crescut pentru a fi bătăuși americani adulți, cu personalități excelente, activi, cu capete mari și frumoase.
Tatăl: Chaw Li Iva San Attilus. Campion al Letoniei, Mare Campion al Belarusului, câștigător al American Bully Specialty Show „Bully Show-2023”. Are certificate personale pentru absența bolilor caracteristice rasei American Bully.
Pretul catelului este de 3000 euro. Toți cățeii sunt viermiți, vaccinați în conformitate cu cerințele de vârstă și de bunăstare a animalelor Uniunii Europene, cu un microcip înregistrat, pedigree ABKC și un pașaport veterinar european.
Dacă acesta este primul tău bătăuș american, atunci ești foarte norocos. Doar pepiniera noastră American Bully București „Dognik Bulls” oferă instrucțiuni. Această notă descrie modul în care a crescut și s-a dezvoltat cățelul tău. Cum să-l hrănești corect, să-l plimbi, să-l educi. 20 de pagini cu cele mai utile informații.
Înainte de a pleca într-o nouă familie, fiecare cățeluș American Bully este examinat suplimentar de un medic veterinar. Și primește o notă despre asta în pașaportul veterinar. Acest lucru ne garantează atât nouă, crescătorii, cât și dumneavoastră, cumpărătorii, că cumpărați 100% un cățeluș American Bully sănătos și fericit.
Pentru a cumpăra un cățeluș American Bully în București, scrie-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Prerezervările pentru alți căței sunt deschise și la American Bully Kennel Bucharest.

Puini American Bully in Bucuresti, canisa American Bully Bucuresti