Pui de pitbull

Pui de pitbull
De vânzare căței american pitbull terrier, canisa Dognik Bulls. 1 băiat roșcat cu nasul roșu disponibil. 1 fată cu părul roșu cu nasul roșu cu o mască de ciocolată pe față. Costul unui catelus este de 1500 de euro. Vârsta — 10 săptămâni. Gata de mutat în case noi. Există livrare în țări și orașe (câinii noștri trăiesc în 20 de țări ale lumii). Practicăm și sosirea personală a noilor proprietari pentru cățelul lor. Le arătăm tuturor cățeilor că toți sunt sănătoși și activi. Vă prezentăm părinților, realizările lor în expoziții și competiții sportive, la antrenamente.
Părinții cățeilor pitbull:


Tatăl a fost adus din SUA — Millers Wild Storm aka Castle. Intitulat în sport și expoziții. Line Old Family Red Nose.


Mama a fost adusă din Dagestan — Dognik Bulls Indiana. Linia Red Alert.


Fotografie cu catelusi pitbull


Toți cățeii locuiesc într-o casă în pădure, se plimbă zilnic, sunt obișnuiți cu zăpadă, respiră constant aer proaspăt. Au labele puternice, deoarece merg bine și mănâncă mâncare super premium (dealuri cățeluș miel și orez). În canisa, cățeii comunică cu alți câini, se joacă cu copiii vecinilor noștri și suferă pe deplin socializarea inițială a cățelușului. Nu le este frică de sunete puternice, artificii, străini, mașini etc. Cățeluși cu un adevărat personaj pitbull, așa cum puteți vedea în videoclip: se atârnă, se joacă fără teamă, țin strâns, au presiune și conduc. Minunați căței de pit bull de rasă pură. Nu există analogi ai acestei împerecheri în cele mai apropiate țări acum. Pui pit bull de cea mai buna calitate. Părinții nu au alergii sau alte probleme de sănătate. Mama și tata cu un psihic stabil, câini adecvati.
Puii de pit bull se mută la casele lor cu vaccinări în funcție de vârstă, un pașaport european veterinar, un microcip înregistrat în baza de date europeană a animalelor, un pedigree ADBA (American Dog Breeders Association — cea mai veche și cea mai mare organizație de încredere pentru înregistrarea puilor de pit bull de rasă pură în lume).
Pentru a cumpăra un cățeluș pitbull de la canisa Dognik Bulls, scrieți:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls