Pui Pitbull Terrier Romania

Pui Pitbull Terrier Romania


Puii s-au născut în canisa American Pitbull Terrier dintr-o împerechere pe câmp din Polonia! Dognik Bulls Godena a fost crescut la 1000 km de casa ei, cu un mascul incredibil Maximus No Regrets.
De vanzare 3 pit bull masculi “Pui Pitbull Terrier Romania”:


Aceasta este o împerechere absolut exclusivă a pitbulilor în Uniunea Europeană! Sânge de câini „Dognik Bulls” (linii americane de reproducere a pit bulls) cu adăugarea de sânge polonez-american de la canisa pit bull „Maximus kennel”! Nu există analogi ai acestor căței în Europa! Sunt niște Pit Bull Terrier americani deștepți, frumoși, sănătoși, de rasă pură!
Născut pe 10 septembrie 2023. Toți cățeii vor merge în case noi după 8 săptămâni. Puii vor fi vaccinați, cu pașaport veterinar european, cu pedigree ADBA, cu microcip înregistrat. Cățeii cresc împreună cu copiii, se plimbă mult în canisa noastră și comunică cu alți câini.
Cele mai apropiate rude ale pit-bulilor noștri. Uite cât de frumoși și de pur-sânge sunt aceștia! Sunt atletici, pasionati, rapizi, sanatosi!

Cum să cumperi un pitbull la canisa Dognik Bulls? Scrie-ne și povestește-ne despre tine și familia ta. Spune-mi, ai mai avut câini? Poate ai avut deja pitbulls? Cât de mulți oameni sunt în familia ta? Ai copii? Locuiți într-un bloc de apartamente sau într-o casă privată? Distribuiți toate informațiile importante. Și, de asemenea, planurile tale pentru un cățel de la canisa noastră (câine domestic sau câine pentru expoziții, sport). Apoi, rezervați cățelul făcând un depozit pentru el. Depozitul este de 500 de euro (se adună la prețul final al cățelușului — 2000 de euro). Când ridici cățelul? Dupa 8 saptamani in tara si dupa 15 saptamani daca este livrare in strainatate. Puteți veni personal la canisa noastră pentru a vă ridica cățelul pitbull. Sau vă vom ajuta cu livrarea. Pit Bull Terrieri de la canisa Dognik Bulls trăiesc în 24 de țări din întreaga lume!
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
Tatăl cățeilor este Maximus No Regrets. Creștere poloneză, cu o mare acumulare de linii de sânge rare americane Lonzo/Boudreaux. Titrat la concursuri de haltere: câteva locuri I în ADBA! Curățați de boala rasei pit bulls — ataxie. Are articulații perfect sănătoase — poze făcute cu rezultate AA și 00! Trei generații dintre rudele lui au radiografii ale articulațiilor perfecte ale cotului și șoldului. Întregul pedigree al lui Maximus No Regrets are campioni sportivi.
Mama puilor este Dognik Bulls Godena. Femeie pit bull terrier foarte frumoasă, activă și inteligentă. Acesta este al treilea pui de pui de pit bull. În cele două puie anterioare (de la alți tați), cățeii au crescut pentru a fi câini de familie sănătoși, puternici, excelenți, câini sportivi. Și, de asemenea, câini excelenți pentru expozițiile American Pit Bull Terrier. Dognik Bulls Godena a fost examinat și este sănătos. Nu are o boală genetică a rasei — „ataxie cerebeloasă”. Născut din câini importați. Tatăl ei s-a născut în America, mama ei s-a născut în Bulgaria. Godena poartă o acumulare densă de sânge OFRN și Jumbo. Are un pedigree complet de campionat în expoziții, competiții sportive și ringul de lucru. Godena este participantă și câștigătoare a expozițiilor. De asemenea, face sport.
Cu stimă, șefa canisa American Pitbull Terrier Veronika Voitovska

Pui Pitbull Terrier Romania