Работещи американски питбул териери

Работещи американски питбул териери
Или работни отгледани питбул териери.
Какво означава? Това са американски питбул териери, чието родословие се състои от работещи предци в най-близките племена на родословието. Ако самият питбул не е работник в същото време (т.е. не е участвал в мачове, така наречените битки на американски питбул териери), тогава това е работещ разплоден питбул. Ако работещ разплоден питбул е участвал в битки, тогава той самият е работещ питбул.
В съвременния свят, когато казваме «работещ питбул», имаме предвид не само битки, но и спортни стандарти за питбули, защитно обучение и т.н. Но исторически мач питбул териерите, участващи в битки, се наричат ​​работници.
В нашия развъдник на американски питбул териери Dognik Bulls всички кучета по един или друг начин имат предци от работно развъждане. Някои са в следващите племена от генеалогиите, други са в далечните.
От основните линии работни разплодни питбули имаме: Jumbo (Югославия), DDWW (Украйна), Red Alert (Америка/Русия).
Например нашият Догник Булс Анксунамун е донесен от България и е единственият представител на чистите Джъмбо линии в страната.


Нашият Dognik Bulls Indiana е донесен от Дагестан, той носи чистата кръв на питбули от линията Red Alert за работно развъждане.


Нашият Dognik Bulls African Passion, донесен от Москва, съчетава две линии работещи разплодни питбули — Red Alert и DDWW.


Ако искате да закупите работещо разплодно кученце американски питбул териер, пишете ни:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls (работещи американски питбул териери)