Rasa Pitbull: caracter și recenzii

Rasa Pitbull: caracter și recenzii
Ce asociații aveți cu cuvântul „pit bull”? Forță, rezistență, luptător, agresivitate, putere, apărare, strângere de gât. Acestea sunt asociații în mintea majorității oamenilor care nu sunt familiarizați cu rasa American Pit Bull Terrier. Expresia frecventă „câine pit bull din catifea și oțel” caracterizează rasa foarte încăpător.

Vă voi spune despre caracteristicile reale ale rasei American Pit Bull Terrier. Numele meu este Veronika Voitovska și sunt șefa canisa americană de pit bull terrier Dognik Bulls.

Pitbul-ul este devotat și credincios stăpânului său. Pitbul-ul își iubește întreaga „turmă” fără excepție. Pitbul-ul este activ și rezistent, o plimbare de câteva ore îi va face plăcere, iar când se întoarce acasă, va dormi. Poate că va încerca să doarmă sub păturile tale. Depinde cum iti cresti pitbull si ce ii permiti sa faca. Un pitbull poate avea zooagresivitate severă sau ușoară. Când vă gândiți să cumpărați un pitbull, trebuie să acordați atenție acestui fapt. Vorbește cu crescătorii viitorului tău cățeluș, cât de agresivi față de grădina zoologică sunt părinții, bunicii lui, ce linii de reproducere pit-bulls sunt în spatele lui. Este mai ușor să afli când iei un cățeluș nu din mâini, ci într-o canisa binecunoscută. De exemplu, cunoaștem și vorbim despre toți câinii noștri, despre copiii pe care îi dăruiesc, despre nepoții lor. Și, de asemenea, despre bunici (și locuiesc la noi), chiar și despre străbunici și străbunici. Cunoașterea arborelui genealogic al Pit Bull Terrier-ul tău este un pas important în alegerea unui cățel. Cumperi un caine pentru multi ani de viata, ai deja copii sau te vei naste in viitor, poate ai o pisica si trebuie sa fii sigur de psihicul pitbullului pe care il cumperi. Dacă sunteți în căutarea de unde să cumpărați un cățeluș American Pit Bull Terrier, priviți pagina canisa noastră din secțiunea căței.

Pitbulls sunt una dintre cele mai sănătoase rase. Nu au probleme brahicefalice precum buldogii, nu au probleme cardiace precum dobermanii, nu au probleme articulare precum canne corso etc. Există mai multe teste genetice în rasă care vor ajuta la evitarea apariției unor boli nedorite la urmași. Crescătorii responsabili donează sânge sau epiteliu bucal pentru aceste analize către laboratoare speciale și știu dacă câinii lor sunt sănătoși, purtători ai acestor boli sau bolnavi. Din aceasta, sunt respinși în reproducerea ulterioară. Toți câinii American Pit Bull Terrier Dognik Bulls sunt testați pentru boli genetice. Creștem doar câini sănătoși.

Caracterizând rasa pitbull, merită menționat jocul — aceasta este dorința de a merge până la capăt, indiferent de ce costă. Câinii cu un joc pronunțat sunt luptători puternici, jucători excelenți, apărători de neîntrecut. Da, există pit-bulls fără joc, aceasta este o consecință a reproducerii proaste.

Este adevărat că pitbulls au o „strângere”? Puterea fălcilor pit bull terrieri este oarecum exagerată de mass-media, dar au o mușcătură puternică și o aderență bună.

Vă voi oferi un exemplu de recenzii despre rasa pit bull de la cumpărătorii de căței Dognik Bulls:

— Ru-ul nostru se înțelege bine cu copiii și o pisică, moderat activ acasă și pe stradă. Câine foarte confortabil, căruia nu îi este frică să meargă seara.

Mulțumim pentru pitbull nostru Malk. Este neînfricat, cunoaște clar proprietarii și nu ne va lăsa să jignim. Foarte activ, acasă se luptă cu aspiratorul și cu șosetele noastre.

— Shiva este un câine nepământesc, este diferit de toți câinii noștri anteriori, de parcă ar fi venit de pe altă planetă. Captează starea de spirit, se joacă când ne dorim și are un echilibru clar al sistemului nervos – fără agresivitate excesivă.

Dacă aveți întrebări despre rasă sau vă gândiți să cumpărați un cățeluș pitbull, contactați American Pit Bull Terrier Dognik Bulls:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls