Развъдници на американски були в България


Официални развъдници на породата American Bully Bulgaria в системата на ABKC (American Bully Kennel Club). Американски були развъдник Dognik Bulls.
Тук можете да закупите кученце American Bully във видовете «Pocket» и «Standard».
Защо да изберете нас като най-добрите развъдчици на American Bully:
— с породата American Bully от почти 10 години
— в развъждането използваме само здрави, прегледани кучета
— Нашите лични кучета са дълголетници. Нашите американски хулигани не стават инвалиди на 6 или 7 години.
— нашите бикове имат добри здрави сърца, бели дробове, стави. Те дишат свободно, тичат един с друг, тичат с велосипед, плуват в реки и езера.
— нашите бикове живеят с деца, живеят с други домашни любимци. Абсолютно социално безопасни кучета
Винаги можете да се свържете с нашия развъдник American Bully Bulgaria Dognik Bulls, да ни разкажете за вашето семейство и вашите желания за кученце. Какъв пол, цвят, характер искате, опаковка или стандарт, кога (точно сега или след шест месеца). И ние ще изберем кученце, което ще бъде идеално за вашето семейство.
Американските хулигани са мили семейни кучета, но с мощен външен вид. Мускулите им са красиво изразени, имат много големи глави и добри очи. На улицата тези кучета изглеждат много впечатляващи и привличат вниманието на всички наоколо.
Всички кученца, които продаваме в развъдника са с европейски ветеринарен паспорт, ваксинации по възраст, преглед от ветеринарен лекар, регистриран микрочип, ABKC родословие. Ние отглеждаме само здрави американски бикове.
Ние с право се считаме за най-добрия развъдник American Bully в България.
За да закупите кученце American Bully в България, пишете ни:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Ако не можете да вземете кученцето лично, ние ще помогнем с доставката. Нашите американски бикове живеят в 20 страни по света и това не е ограничението!
С уважение, развъдчикът на американски побойник Вероника Войтовская