Развъдници на питбули България


Добре дошли в развъдника за чистокръвни американски питбул териери в България. Казвам се Вероника Войтовска и съм развъдник на развъдник Dognik Bulls. На уебсайта на нашия развъдник можете да видите отлични представители на породата питбул, да разберете родословията (и да разберете защо родословието е важно за питбул), както и да изберете и купите кученце питбул за себе си.
В продължение на много години ние развъждаме „най-добрия американски питбул териер“. Първоначално нашият разсадник донесе в Европа стара, доказана във времето кръв от Америка и Бразилия. Тези питбули станаха основателите на нашия развъдник и нашата линия за разплод на американски питбул териери. Ще ви покажа как изглеждат истинските питбули от “Догник Булс” България:

Сигурен съм, че ще видите разликата между нашите питбул териери и другите питбули. Нашите кучета са много устремени, страстни, обичат стопанина си и обичат живота. Питбулите от Dognik Bulls имат отлични мускули, големи красиви глави и стабилна нервна система. Пътуваме много по света, посещаваме изложби и състезания за американски питбул териери. Също така, аз, Вероника Войтовска, често провеждам изпити на киноложки изложби като дипломиран експерт-водач. С увереност мога да кажа, че питбулите от Dognik Bulls са кучета с много високо качество. Ние сме много известни развъдчици на питбули в Европа.
Използваме следните кръвни линии в нашия развъдник за питбули: OFRN, Lonzo, Jumbo, Red Alert, DDWW. Това са отлични линии питбули, с балансирана нервна система, смели и в добро здраве (в допълнение, всички кучета в нашия развъдник са прегледани за липса на генетични заболявания на породата и имат сертификати).
Колко струват кученцата в нашия развъдник за питбули? Средната цена на кученце питбул е 1500-2500 евро. Тази цена включва най-прекрасното кученце, ваксини според възрастта, регистриран микрочип, европейски ветеринарен паспорт. Освен това предоставяме обширни материали за храненето, възпитанието и обучението на кученце в началния етап от живота. Това ръководство помага на всички начинаещи собственици да отгледат правилно прекрасно кученце.
Какви стопани смятаме за кучета от нашия развъдник за питбули България? Хора със стабилни семейни отношения, стабилна работа и доходи. Хора, които желаят да отделят време, за да отгледат здрав и активен американски питбул териер.
Ние от своя страна влагаме максимално старание и внимание в отглеждането на кученцата, докато са в развъдника. Това включва ранна социализация с други кучета, деца, разходки навън четири пъти на ден от детството (започвайки от 1-месечна възраст от раждането), обучение за използване на каишка и нашийник, къпане и подрязване на ноктите. Нашият разсадник се намира в гората. Следователно кученцата и възрастните кучета живеят на екологично място.
За да закупите питбул от развъдник за питбули в България, пишете ни. В първото си съобщение ни разкажете за себе си и семейството си:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Питбултериерите от нашия развъдник живеят в 25 страни по света. При необходимост организираме доставка на кученцето до вашата страна и град.
В момента имаме няколко кученца питбул за продажба в нашия развъдник. Свържете се с нас, за да закупите кучето на вашите мечти.
С уважение, развъдчик и собственик на развъдник за питбули България — Вероника Войтовска.

Развъдници на питбули България