Развъдници на питбули близо до мен


Развъдник за американски питбул териери “Dognik Bulls”. Нашите кучета са представители на най-чистите и известни развъдни линии на американски питбул териери. OFRN (САЩ), Red Alert (САЩ), Jumbo (Югославия), Zebo (САЩ), Lonzo (САЩ), Boudreaux (САЩ), DDWW (Украйна).
Развъдникът за питбули “Dognik Bulls” е известен по целия свят — нашите кучета живеят в 25 страни! Включително и в родината на породата — в Съединените американски щати.
Нашите американски питбул териери печелят спортни състезания, изложби и тренировки в много страни по света. Всички кучета в развъдника са изследвани за липса на генетични заболявания, които може да са налице в породата американски питбул териер.
Снимки на нашите кучета (развъдници за питбули близо до мен):
American pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennel
Принципи на нашата работа:
Любов към породата. Ние използваме само висококачествени американски питбули в нашето развъждане. Всички наши питбули са с американско ADBA родословие. И това са най-ценните родословия за питбули в целия свят. В края на краищата тази организация регистрира и води записи на чистокръвни питбули в света от 1909 г.
Постоянно научаваме нови неща и подобряваме работата си. Аз като завеждащ детска ясла съм лекар. Освен това съм дипломиран треньор на кучета. Съдия на изложби за американски питбул териери в Европейския съюз. Съдия на спортни състезания (waitpulling).
Основното развъждане се основава на чиста американска кръв. Донесохме няколко кучета от Америка. Ние също се размножаваме с топ американски мъжки кучета.
Можете да закупите кученце питбул в нашия развъдник. Средната цена е 1500-2000 евро. Възможна е доставка до всеки град и държава. Имаме богат опит в доставките. Основното от вас е желанието да закупите кученце в нашия развъдник за питбули. А също и финансова жизнеспособност за закупуване и поддръжка на хазартен, готин, активен питбул териер от “Dognik Bulls”.
Тази година нашият развъдник планира да има 5 кучила кученца американски питбул териер. Свържете се с нас и купете кученцето на вашите мечти от “pit bull kennel near me”.
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
С уважение, Вероника Войтовска, развъдник за американски питбул териери “Dognik Bulls”.

Развъдници за питбули близо до мен