Развъдник american bully България


Добре дошли в официалния развъдник American Bully «Dognik Bulls». Работим от 2011г. Аз съм официален развъдник на американски були, казвам се Вероника Войтовская.
В момента в развъдника има кученца тип «стандарт», лилав цвят. Продавам 2 момчета и 4 момичета. Цената на кученце American Bully от това чифтосване е 2000 евро. Кученцата са готови за работа. Имат документи ABKC (American Bully Kennel Club), европейски ветеринарен паспорт с поставени ваксини, официално регистриран микрочип.
Нашите кученца живеят в къща в гората, дишат чист въздух. Разхождат се ежедневно и са в отлично здраве. Всички кученца са завършили първоначална социализация на кученцата.
Разплодна двойка 815 Bully Camp Noise (внос от САЩ) x Valor Inter Plato Afelia Diamond (САЩ/Испания).
Бащата на кученцата е титулуван в изложби.
Всяко кученце има своя индивидуалност. Някои са по-високи, други са по-ниски. Някои са по-активни, други са спокойни. Някой обича да играе с играчки, някой обича да седи на ръцете на хората.
Свържете се с нас, за да научите повече за всяко кученце и да получите повече снимки и видеоклипове.
Ще се радваме да покажем кученцата American Bully на живо и да се запознаем с вас. Ще обсъдим всички въпроси, които ви вълнуват при закупуване на кученце. Позволете ни да ви помогнем да изберете идеалното кученце побойник за вашето семейство.
Ако нямате възможност да дойдете в нашия развъдник, ние ще покажем кученцата чрез видео връзка и ще ви помогнем в избора. Има доставка до всяка точка на света. Нашите кучета вече живеят в 20 страни по света.
Снимки на кученца American Bully:


Пишете с всякакви въпроси. American bully breeder България:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls