Развъдник американски були България

Развъдник американски були България

Добре дошли в развъдник American Bully «Dognik Bulls» България.

Нашата детска градина работи от 2011г. От 2016 г. живеем с породата американски були.

Основните американски бикове за развъдника са закупени в Америка, Италия, Русия. Нашите бикове се изследват за родословни генетични заболявания. Редовни посещения при ветеринарен лекар за прегледи (кръвен тест и ЕХО-КГ на сърцето). Ако желаете, ако искате да закупите американски були в нашия развъдник в България, правим подобни прегледи на продадените кученца (срещу заплащане).

Сред възпитаниците на American bully kennel Bulgaria има ABKC шампиони, FCI шампиони, европейски шампиони и източноевропейски шампиони.

В развъждането използваме здрави кучета, с добра мускулатура, с добра опорно-двигателна система. Нямаме американски хулигани с тесни ноздри, които не могат да дишат и живеят нормално. Обичаме здрави кучета от всяка порода. В нашия развъдник можете да закупите кученце от американски побойник България във вида: покет, стандарт, класик.

От детството кученцата се отглеждат на супер премиум храна. Нашият разсадник се намира в гората. Кученцата се разхождат и дишат най-чистия въздух. Продаваме най-здравите кученца. Нашите кучета живеят в 20 страни по света. Ако не можете да вземете кученцето лично, ние ще ви помогнем да организираме доставката на кученцето American Bully.

Ако търсите развъдник American Bully в България, не забравяйте да се свържете с нас:

Instagram American Bully kennel Bulgaria— dognikbulls

Имейл: dognikb@gmail.com

На снимката виждате американски хулигани от развъдник Dognik Bulls: