Развъдник на американски питбул териер в България


Ние сме официални развъдници на американски питбул териери в България. Нашият развъдник Dognik Bulls е регистриран в ADBA (Асоциация на американските развъдчици на кучета — най-голямата, най-старата и най-доверена организация за регистрация на чистокръвни питбули в света).
Ние сме с породата американски питбул териер от 2011г. Ние знаем точно кой питбул е подходящ за вашето семейство.
Свържете се с нас и ни кажете за себе си: вашето име, възраст, имате ли голямо или малко семейство, имате ли деца и на колко години са, имате ли други домашни любимци? Кажете ни какъв питбул по характер, размер, цвят искате. Искате ли куче за семейство с добра психика? Или искате питбул за спорт или изложби. Ние ще вземем под внимание всички ваши критерии и ще предложим най-доброто чифтосване и най-подходящото кученце точно за вас. В нашия развъдник редовно имаме котила от питбули. Затова ние няма да ви продадем първото попаднало кученце, стига да купите. Не! Ние ще ви продадем точно такъв питбул, за който мечтаете. Ние познаваме добре нашите кучета, нашите развъдни линии и помагаме на най-добрите кученца да намерят най-добрите собственици.
Ето защо ние сме най-добрите развъдчици на американски питбул териер в България. С питбулите Dognik Bulls вашето семейство ще бъде по-щастливо и по-здраво, ще се разхождате повече. Ще бъдете добре защитени от вашето куче. Ще получите истинската любов на американския питбул териер.
Продаваме само здрави кученца. Собствениците на нашите питбули Dognik Bulls ходят на ветеринарен лекар веднъж годишно: правят на кучето си цялостни ваксинации и правят кръвни изследвания и ултразвук на сърцето, за да знаят, че кучето е здраво и щастливо. Ние не продаваме болни кучета и не използваме болни кучета за разплод.
Питбулите от развъдчиците на Dognik Bulls се справят добре с деца от всяка възраст. Нашите кучета са с добра, стабилна психика.
Нашите основни линии за развъждане са изградени върху чисти американски линии: Old Family Red Nose, с добавяне на Jumbo, DDWW, Red Alert.
Свържете се с нас за закупуване на кученце питбул в България:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Снимки на нашите възрастни американски питбул териери. Вижте какви са здрави, мускулести, с красива коса, с големи глави.