Развъдник питбул териери Dognik Bulls


Добре дошли в развъдника за питбули (американски питбул териери). Нашият разсадник има регистрирано име “Dognik Bulls”. От 2011 г. работим с породата питбул.
За да можете лично да оцените качеството на нашите кучета, ще ви покажа няколко снимки. Това са възрастни питбули «Dognik Bulls».

Нашият развъдник е регистриран в ADBA-American Dog Breeders Association. Основните кръвни линии на питбул, с които работим, са: Old Family Red Nose, Jumbo, Red Alert, Lonzo, Maverick, Zebo, DDWW. Питбулите “Dognik Bulls” живеят в 25 страни по света. Стотици любители и ценители на породата американски питбул териер.
Всички наши американски питбул териери са тествани за свободни от генетични заболявания.
Нашите американски питбул териери са шампиони на Германия, Италия, Великобритания, Латвия, Литва, Естония, Украйна, Русия, Беларус и други страни. Победители в изложби и спортни състезания в цяла Европа.
Ако се интересувате от закупуване на питбул ADBA, моля свържете се с нас. Не забравяйте да ни разкажете за себе си в първото си съобщение:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Цената на кученцата американски питбул териер в нашия развъдник е 1500-2000 евро (долара). Ние извършваме чифтосване на питбули в развъдника, както и чифтосване на открито в цяла Европа.
Нашият разсадник се намира в Латвия (Европа, Европейски съюз). Недалеч от Рига (столицата на Латвия). Но ние продаваме кученца питбул в цяла Европа и САЩ. Възможност за доставка. Сумата за доставка зависи от това в коя държава живеете. Или можете да дойдете/летите да ни посетите. И в същото време вземете най-доброто си кученце американски питбул териер.
В момента развъдникът за питбули Dognik Bulls продава няколко момчета и момичета. Не пропускайте шанса да станете собственик на чистокръвен, добре възпитан, атлетичен питбул с родословие.
Поздрави Вероника Войтовска.

Развъдник питбул териери Dognik Bulls