Развъдник за американски питбул териер България

Развъдник за американски питбул териер България
Добре дошли в развъдник за питбул териери «Догник Булс» България. Тук се раждат чистокръвни американски питбул териери!
С породата питбул териер работим от 2011г. Когато решихме да започнем собствена развъдна програма, купихме кучета в родината на питбултериерите — в Съединените американски щати. Основните линии, които използваме в развъдната програма на нашия развъдник са OFRN (Old Family Red Nose, САЩ), Red Alert (САЩ), Jumbo (Югославия), DDWW (стари работещи украински линии, развъдникът в момента не работи и това е голяма трагедия за целия свят на американските питбул териери).
Събрахме най-добрите кръвни натрупвания през годините. Не беше лесно да се купят чистокръвни OFRN от САЩ. Някои развъдчици и големи развъдници могат да купуват кучета с тези кръвни линии. Но развъдниците обикновено не са склонни да продават тази кръв на обикновени потенциални собственици. Тези питбули са високо ценени по целия свят, така че могат да попаднат в неподходящи ръце.
Използвайки всички тези кръвни линии в различни комбинации, ние получихме собствена линия — Castlesline pitbulls. Тези кучета са средно големи (женски от 16 до 24 кг, мъжки от 20 до 26 кг), с добра мускулатура, с отлична нервна система. Те са идеални спортни кучета в различни спортни състезания. Прекрасен и приятелски настроен към цялото семейство. С добри мозъци. Тяхната анатомия е перфектна, благодарение на което показват отлични резултати в спортни състезания. Питбул териер с лоша анатомия, като лоши задни крака, не може да ви даде добър резултат в състезания по скокове. Освен това това куче може да се нарани поради анатомични недостатъци, просто живеейки у дома и разхождайки се на улицата. Не отглеждаме и не приемаме за разплод кучета с аномалии в анатомията или нервната система. Ние, семейството на развъдника и бъдещите собственици трябва да разберем, че получават добри кучета, които могат да живеят спокойно в семействата си. А на ветеринар ще ходиш само веднъж в годината — всяка година да се ваксинира и да те прегледа здравето, да си спокоен, че всичко е наред.
Ако търсите активно куче, американският питбул е чудесен избор. Ако искате по-спокойна порода, но с повече мускули, не търсете повече от American Bully.
Всеки собственик се чуди кой е по-добър — мъжки или женски? С всичките си познания мога да кажа нещо по въпроса. Питбултериерите мъжки са МЪЖКИ с главна буква. Не само в породата питбул, но и във всяка друга порода. Мъжките не могат да живеят с мъжки (ние не продаваме нашите питбул териери на семейства, в които има други мъжки. Продаваме само женски на такива семейства). Стандартите за породата обикновено се пишат на базата на мъжки. Ето защо много хора харесват атлетични, силни мъжки питбул териери. Но ако в семейството ви има мъж, малки деца, много котки, препоръчваме да си купите кучка питбул териер. Те са по-спокойни, по-семейни кучета.
Колко струва едно кученце питбул в България? Цената на кученцата в нашия развъдник на американския питбул териер България Догник Булс е 1500-2000 евро. Зависи от всяко чифтосване и от всяко отделно кученце. Вие плащате за качествен питбул, който няма да ви разочарова в реалния живот, който ще бъде щастлив и здрав. Можете дори да рамкирате родословието на това куче на стената, защото родословията им са перфектни. Получаваш това, за което плащаш.
Колко чифтосвания на питбули имаме през годината? Обикновено това са 2-4 чифтосвания годишно. Можете да закупите кученце питбул териер, когато вече имаме кученца на склад. Или можете да запазите кученце от бъдещи котила от родителите, които харесвате най-много.
Кученцето се запазва при предварително плащане. Това означава, че никой не може да купи избраното от вас кученце. Това също означава, че определено ще закупите това кученце в нашия развъдник. Обикновено депозитът е 500 евро и е включен в общата цена (1500-2000 евро).
Искам да ви покажа кучета от нашия развъдник за американски питбул териер България. За да разберете колко перфектно изглеждат. Всички кучета на снимката са от нашия развъдник на Американски Питбул Териер България Догник Булс или са родени в нашия развъдник:


Как да вземете кученце питбул от нашия развъдник, ако вече сте го резервирали? Има няколко начина: можете да дойдете в нашия развъдник за американски питбул териери и сами да си вземете кученце. Възможна е доставка до вашия град (заплащате). Или можем да използваме лицензирана компания за доставка на животни, ако живеете далеч от нашия развъдник (плащате). Нашите питбули живеят в 20 страни по света, така че знаем всички методи за доставка и няма проблеми с тях.
Моля, не се колебайте да задавате всякакви въпроси:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram-dognikbulls
Между другото, в момента имаме кученца американски питбул териер за продажба в България.