Развъдник за кученца американски питбул териер


Изключително плетиво в Европа! В развъдник за американски питбул териери DOGNIK BULLS очакваме кученца с кръв OFRN/Jumbo.
Уникалността на това чифтосване е, че кръвта OFRN (Old Family Red Nose) е много рядка в Европа. OFRN е старо семейство с червени носове. Това обаче не означава, че всеки американски питбул териер, който има червен нос, е OFRN. OFRN включва по-стари американски кръвни линии на питбул като Millers, Larsan, Castillo. По-голямата част от развъдниците за американски питбул териери в САЩ са изградени върху OFRN кръв.
Бащата на нашите кученца е докаран от Флорида, Америка. От разсадник, занимаващ се със спортни стандарти в САЩ. Детската стая за шоколадови бонбони Real Deal засега е затворена. Но ние все още имаме техните чисти развъдни линии.
Ето защо ние отглеждаме нашия Millers Wild Storm на кучка, донесена от България. Тя е представител на изключително работно развъждане, кръвната линия Jumbo. Това ще бъде последното й чифтосване в нашия развъдник за питбули. В продължение на няколко години ние произвеждаме изключителни американски питбул териери от тази комбинация. Лично за мен две женски и две мъжки от тези чифтосвания бяха оставени в нашия развъдник. Те се използват и за по-нататъшно отглеждане на качествени кученца американски питбул териер в развъдника. Получаваме средно големи кучета с уравновесена нервна система. По природа всички наши кученца и възрастни питбули от комбинацията OFRN/Jumbo са много привързани към семейството. Това са наистина семейни кучета. Мъжките от тези чифтосвания имат ясно изразени инстинкти да защитават хората си от непознати в случай на спешност. Иначе са абсолютно социално адекватни в обществото. Това са питбул териери с вродена висока игра и мотивация към храната.
И двамата родители се изследват за липса на генетични заболявания и се подлагат на всички необходими медицински прегледи ежегодно от дипломиран ветеринарен лекар. Бъдещата майка на кученцата е прегледана допълнително за здравословно състояние преди чифтосването, като са й взети и изследвания.
Бащата на кученцата е мултишампион в спортни състезания и изложби в няколко държави. Пълен списък със заглавия е достъпен на неговата лична страница в уебсайта на нашата детска стая, можете да го разгледате.
Всички кученца ще бъдат трикратно обезпаразитени, ваксинирани, с европейски ветеринарен паспорт, ADBA родословие и договор за покупко-продажба. Допълнително всеки ще получи инструкции за отглеждане на кученце до 1 година. 20 страници полезна информация, ексклузивно от нашия развъдник за американски питбул териери “DOGNIK BULLS” за собствениците на нашите кученца.
Цената на кученце от тези родители е 1800 евро или 2000 долара.
Възможна е доставка в цяла Европа, Америка, Канада, Бразилия.
За да запазите кученце американски питбул териер от развъдника ни пишете:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Вашата Вероника Войтовска. Собственик на развъдник за американски питбул териери “Dognik Bulls”. Семеен доктор. Експерт водач на кучета. Психолог по животните.

 

OFRN Larsan, OFRN Castillo, американски питбул териер кученца от развъдника, американски питбул развъдник, OFRN питбули купуват, Jumbo питбули купуват