Развъдник за кучета Питбул България

Единственият регистриран развъдник за американски питбул териери в България «Dognik Bulls» (ADBA) е основан през 2011 г., от 2016 г. отглежда американски питбули — Castlesline. Линията се основава на кучета Old Family Red Nose с добавяне на работно развъждане, използвана е Jumbo, DDWW, Red Alert кръв.

От много години ставаме силни, с големи обемисти глави, мислещи, много хазартни и каращи американски питбул териери. Средният размер на нашите питбули е 20-24 кг. Височината при холката е 43-50 см. В зависимост от чифтосването имаме питбули с по-голямо или по-малко тегло. Всички възпитаници на развъдник за питбули България живеят добре с деца на различна възраст. Кучетата ни имат достатъчно силна психика.

Питбулите в развъдник в България са тествани за породни генетични заболявания, редовно преглеждани от ветеринарен лекар, представят се и печелят на изложби в България и чужбина, печелят в спортни състезания в различни страни. Възпитаниците на развъдника за питбули «Догник Булс» България живеят в 20 страни по света.

Шампиони на Латвия, Шампиони на Естония, Шампиони на Балтийските държави, Шампиони на Италия, Шампиони на Украйна, Шампиони на Беларус, Шампиони на Русия са родени в развъдник за американски питбул териери България «Dognik Bulls». Шампиони в спортни състезания в Латвия, Литва, Финландия, Украйна, Русия, Беларус и др.

В нашия развъдник за американски питбул териер България има кученца няколко пъти в годината. Можете да се свържете с нас и да обсъдим какво кученце желаете — женско или мъжко, цвят, размер за възрастни, очакван характер и др. Не забравяйте да ни разкажете за себе си и семейството си, така че ще ни бъде по-лесно да ви кажем кои кученца от кои чифтосвания на питбули ще ви подхождат. Цените на нашите кученца американски питбул териер са средно 1000-2000 евро.

Питбул развъдник България instagram- dognikbulls

Имейл- dognikb@gmail.com

Снимки на няколко кучета от развъдник Догник Булс България