Развъдник за кучета


Кучета и кученца от породата Американски Питбул Териер, Американ Були. Нашата детска градина работи от 2011г. Развъдникът е регистриран в системата ADBA с американски питбул териери. Развъдникът за кучета е регистриран по ABKC в American Bullies.
Първо ще ви покажа нашите идеални кучета. И когато се влюбите в тях, ще ви разкажа повече за детската стая.
Американските питбул териери са красиви, мускулести, с перфектна анатомия:

American Bullies: Pocket, Standard и Classic. Мощен, здрав, мил:

Какво правим в развъдника за кучета? Всичко започна с любовта към кучетата. Започнахме да посещаваме полигона, киноложки изложби и спортни събития. С времето решихме със съпруга ми да отворим собствен развъдник за кучета. Внимателно подбрахме бъдещите кучета за нашия развъдник. Донесохме нашите основни кучета от Америка, след това от Европа и Русия. След дълги години отглеждане на чистокръвни кучета, сформирахме собствена популация от кучета в развъдника. Всички наши американски питбул териери и американски хулигани са отлични кучета за семейства и за живот с деца. Нашите кучета печелят в спортове и изложби. Те също имат наистина изключителни родословия, датиращи от онези стари времена. Времената, когато кучетата изпълняваха функциите си безупречно, бяха издръжливи и много здрави.
Ако търсите развъдник за кучета и искате да закупите кученце, тогава не се колебайте да се свържете с нас. Ще ви разкажем за разликите между американските питбул териери и американските хулигани. Ще ви покажем нагледно как изглеждат, ще ви покажем стотици видеа и снимки. Ще Ви предоставим пълна консултация, за да Ви улесним при избора на куче, което искате да закупите.
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Ако все още не сте избрали порода куче, предлагам ви да следвате нашия развъдник за кучета в Instagram. Ще следите нашите кучета, ще се радвате на нашите успехи и ще имате лично мнение за питбулите и хулиганите от развъдник Догник Булс.

Развъдник за кучета. American Bully Kennel. Развъдник за американски питбул териери