Развъдник за питбули София

Развъдник за питбули София

Добре дошли в сайта на Американски Пит Бул Териер София Догник Булс (регистриран от ADBA- Американската асоциация на развъдчиците на кучета).

От 2011 г. нашият развъдник за питбули София отглежда висококачествени животни от американски питбул териери, използвайки съвременни кръвни линии — Jumbo, ddvv, OFRN, Red Alert.

Питбулите от развъдник Догник Булс София са силни, атлетични, здрави работни териери. Всяко кучило кученца в нашия развъдник е внимателно планирано и съдържа изключителна популация от истински питбули.

В нашия развъдник за американски питбул териер София можете да закупите кученце питбул (София), средната цена е 1000-2000 евро. Всяка година развъждаме няколко различни кучки, като поддържаме нашата основна линия и нашата собствена линия за разплод Castlesline. Основателят на линията е мъжкият Millers Wild Storm, известен още като Castle, внесен от Америка. Той беше закупен от отличен спортен развъдник във Флорида (Real Deal Chocolates) и стана най-големият баща на американски питбул териер в Европа.

Децата му са силни, замускулени, със стабилна психика, много безразсъдни, с отлична храна и мотивация за игра. Въпреки това те са мили към семейството си и напълно социално безопасни кучета. Заедно с набор от висококачествени гени, изключително родословие, вие получавате верен и наистина надежден приятел от развъдник за питбули София

За да обсъдите възможността за закупуване на кученце от развъдник за питбули София, за да решите коя порода кученце е подходящо за вашето семейство и начин на живот, моля свържете се с нас по методите по-долу

Instagram питбул развъдник София— dognikbulls

Имейл развъдник за американски питбул териери София — dognikb@gmail.com

Снимки на някои кучета от «Догник Булс», Американски Пит Бул Териери София: