recenzii American Bully
Suntem una dintre cele mai mari canisa American Bully din Europa — Dognik Bulls. Astăzi vom vorbi despre subiectul: recenzii American Bully.


Cel mai bun mod de a spune despre American Bullies este din recenziile proprietarilor noștri de canisa.
1. Kristina, proprietara unui Bully american de la canisa Dognik Bulls. Moscova, Rusia.
„Îmi iubesc American Bully mai mult decât pe oricine. Este un câine foarte cool. Și într-o sănătate excelentă. Nu avem alergii. La fiecare șase luni facem o ecografie a inimii, facem un test general de sânge și un test biochimic de sânge — câinele este complet sănătos. Are articulații puternice și sănătoase, respirație bună, rezistență la nivelul unui pit bull terrier. Și e foarte drăguță.”
2. Inga, proprietara unui Bully american de la canisa Dognik Bulls. Irlanda.
„Acherea noastră adoră să se uite la televizor, în special la emisiuni cu animale. Îi place să meargă și să doarmă în pat cu fiica mea. Seamănă foarte mult cu tatăl său din Illinois și mă bucur. Am vrut ca catelul nostru sa creasca ca un tata. Pepiniera a ajutat la alegerea unui catelus din imperecherea potrivita, inca din copilarie ne-a spus ce fel de catelus avem nevoie. Acum ne bucurăm de fiecare zi împreună.”
3. Tatyana, proprietara unui Bully american de la canisa Dognik Bulls. Ucraina.
„Stallone al nostru este perfect. El este puternic, rapid, durabil. Mergem cu el la expoziții și participăm la competiții sportive pentru câini puternici. El ne iubește foarte mult întreaga familie. Știe să protejeze. Nu-i plac deloc capetele de pește, dar iubește peștele. Chiar l-am crescut de două ori și am avut cățeluși minunați. Vă mulțumesc pentru un câine atât de frumos, pursânge.”
4. Marina, proprietara unui Bully american de la canisa Dognik Bulls. Ucraina
„Beha este un câine grozav. Ea este de tip buzunar, dar foarte mobilă și activă. Pe stradă este prieten cu alți câini, oameni, copii. Nu sunt probleme cu ea. Este potrivită pentru orice aliment industrial, în ciuda faptului că are o culoare albastră. Când tocmai căutam un cățel, am citit că taurii americani albaștri au adesea alergii. Dar am avut noroc cu canisa și cu câinele. Beha a câștigat mai multe spectacole, a dat naștere unui pui de căței.”
Aș dori să mulțumesc tuturor proprietarilor câinilor noștri. Din dragoste pentru animalele tale, pentru că ai grijă de ei. Pentru faptul ca nu am gresit cand le-am vandut catelusi.
Recenziile American Bully nu sunt doar un articol, aceasta este o poveste despre o mare și prietenoasă familie multinațională Dognik Bulls.
Pentru a afla mai multe despre rasa American Bully sau pentru a cumpăra un cățeluș American Bully, scrie-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls