Rejci pitbullov Slovenija

Rejci pitbullov Slovenija


Dobrodošli v psarni čistokrvnih ameriških pitbull terierjev v Sloveniji. Moje ime je Veronika Voitovska in sem vzrediteljica psarne Dognik Bulls. Na spletni strani naše psarne si lahko ogledate odlične predstavnike pasme pit bull, se seznanite z rodovniki (in razumete zakaj je rodovnik pomemben za pit bull), pa tudi sami izberete in kupite mladička pitbull.
Že vrsto let vzrejamo «ultimativnega ameriškega pitbull terierja.» Sprva je naš vrtec v Evropo prinesel staro, s časom preverjeno kri iz Amerike in Brazilije. Ti pitbulli so postali ustanovitelji naše psarne in naše linije vzreje ameriških pitbull terierjev. Pokazal vam bom, kako izgledajo pravi pitbulli iz “Dognik Bulls” Slovenija:

Prepričan sem, da boste videli razliko med našimi pitbull terierji in drugimi pit bull. Naši psi so zelo zagnani, strastni, ljubijo svojega lastnika in ljubijo življenje. Pitbulli Dognik Bulls imajo odlične mišice, velike lepe glave in stabilen živčni sistem. Veliko potujemo po svetu, obiskujemo razstave in tekmovanja ameriških pitbull terierjev. Tudi jaz, Veronika Voitovska, pogosto opravljam preglede na pasjih razstavah kot certificirana vodnica psov. Z gotovostjo lahko trdim, da so pitbulli iz Dognik Bulls zelo kvalitetni psi. V Evropi smo zelo znani rejci pitbulov.
V naši psarni pitbullov uporabljamo naslednje krvne linije: OFRN, Lonzo, Jumbo, Red Alert, DDWW. To so odlične linije pitbullov, z uravnoteženim živčnim sistemom, pogumni in dobrega zdravja (poleg tega so vsi psi v naši psarni pregledani na odsotnost pasemskih genetskih bolezni in imajo certifikate).
Koliko stanejo mladički v naši psarni pit bull? Povprečna cena mladička pasme pitbull je 1500-2500 evrov. V to ceno je vključen najčudovitejši kuža, cepljenja glede na starost, registriran mikročip, evropski veterinarski potni list. Poleg tega nudimo obsežno gradivo o prehrani, vzgoji in šolanju kužka v začetni fazi življenja. Ta priročnik pomaga vsem lastnikom začetnikom pravilno vzgojiti čudovitega kužka.
Kakšne lastnike imamo za pse iz naše psarne pit bull Slovenija? Ljudje s stabilnimi družinskimi odnosi, stabilnimi službami in dohodki. Ljudje, ki so si pripravljeni vzeti čas za vzgojo zdravega in aktivnega ameriškega pitbull terierja.
Mi pa vlagamo maksimum truda in pozornosti v vzgojo mladičev v času bivanja v pesjaku. To vključuje zgodnjo socializacijo z drugimi psi, otroki, štirikratne sprehode zunaj od otroštva (začenši pri starosti 1 meseca od rojstva), učenje uporabe povodca in ovratnice, kopanje in striženje nohtov. Naš vrtec se nahaja v gozdu. Zato mladički in odrasli psi živijo v okolju prijaznem okolju.
Za nakup pit bulla v Vrtcu pit bull Slovenija nam pišite. V prvem sporočilu nam povejte nekaj o sebi in svoji družini:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Pit bull terierji iz naše psarne živijo v 25 državah sveta. Po potrebi organiziramo dostavo kužka v vašo državo in mesto.
Trenutno imamo v naši psarni naprodaj več pasjih mladičev pasme pitbull. Kontaktirajte nas za nakup psa vaših sanj.
S spoštovanjem, vzrediteljica in lastnica psarne pit bull Slovenija — Veronika Voitovska.

Rejci pitbullov Slovenija