Reservation av american pitbull Terrier valpar

Reservation av american pitbull Terrier valpar. Exklusiv exitparning av pitbullar till Polen!
I juli 2023 planeras en utgångsparning i Polen. Valpar kommer att födas i september 2023. Mamma: Dognik Bulls Godena (Campion Miller’s Wild Storm aka Castle, import America x Dognik Bulls Anksunamun, import Bulgarien). Pappa: Maximus No Regrets (Polen, född av två polska hundar: Maximus Mad Max x Maximus Jilindrina).
I början av 2022 hade vi redan valpar från en liknande parning i Polen. Sedan parade vi Dognik Bulls Leila med Maximus Mad Max. Vi har tagit emot 8 starka, friska, aktiva american pitbull terrier valpar. Ingen i Skandinavien och Baltikum har sådana valpar förutom vår hundkoja «Dognik Bulls»!
Låt mig berätta mer om mina föräldrar. Mor till framtida valpar är Dognik Bulls Godena. Erhållen från två importerade hundar från Amerika och Bulgarien. Han har en helt mästarestamning i utställningar, idrottstävlingar och arbetarringen. Bär OFRN (Old Family Red Nose) blod från sin far. Och Jumbos mammas blod. Dognik Bulls Godena deltagare och vinnare av utställningar. Mycket aktiv och hänsynslös hund, går in för sport. 2 valpkullar har redan tagits emot från henne i vår kennel. Godena är frisk och har inte den genetiska sjukdomen ataxi.


Fadern till framtida valpar föddes i Polen. Smeknamn i stamtavlan Maximus No Regrets. Detta är en utmärkt linjehane, bär blodet från Amerika och Polen. Rena linjer Maverick, Zebo, Vindicator. Vinnare av ADBA-utställningen, vinnare av sporttävlingar i viktdragning. Har ingen dysplasi (liksom alla hans släktingar i 3 generationer!): resultat HD-AA, 00. Har ingen ataxi. Frisk, ung, atletisk manlig pitbull. Hans släktingar är mästare i viktdragning, visar ADBA i Europa.


Släktingar till våra framtida valpar på bilden. Titta så vackra de är, med utmärkt anatomi, muskulösa. Riktiga amerikanska pitbull terriers! Det finns inga sådana hundar i Sverige.


Vi förväntar oss födseln av pitbullvalpar i följande färger: svart, choklad, röd med röd näsa, röd med svart näsa, brindle med röd näsa, brindle med svart näsa.
Alla valpar kommer att flytta till nya hem vaccinerade, med ett veterinärt europeiskt pass, med ett mikrochip, med en ADBA (American Dog Breeders Association) stamtavla.
Eftersom detta är en utgångsparning (vilket betyder att vi ska till Polen, vi betalar hanen för parning, vi bor i Polen i 5-6 dagar etc.) blir priset för en valp 2000-2500 euro. Ingen kommer att ha analoger till dessa valpar när det gäller härstamning, atletiska egenskaper, anatomi och skönhet! För tillfället är 1:a rätten att välja en hane och 1:a rätten att välja en hona gratis. Bokningsdeposition 500 euro (ingår i det totala priset för valpen).
För att boka en american pitbull terrier-valp, skriv till oss och berätta om dig själv:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +37127118654

Liknande artiklar:
Köp en pitbullvalp. Sverige. amerikansk pit bull terrier