Reservation av pitbull terrier valpar
I mitten av mars 2024 förväntar vi oss födelsen av American Pitbull Terrier-valpar från dessa föräldrar:

Far: Aventador KMK Rocky Balboa. Hämtat från Polen.
Mor: Dognik Bulls Abronia.
Vi väntar födseln av svarta och röda valpar. Eftersom pappan till valparna (Aventador KMK Rocky Balboa) inte genetiskt bär på en röd nos. Att födelse av chokladvalpar är omöjligt. Kostnaden för valpar kommer att bero på de personliga egenskaperna hos varje valp. Pris 1500-2000 euro. Reservationer är nu öppna för de bästa American Pitbull Terrier-valparna.
Far: Aventador KMK Rocky Balboa. Hämtat från Polen. Född av en amerikansk pappa och en polsk mamma. Bär blodslinjen: Kinaman. Han har en utmärkt vänlig karaktär, passionerad och mycket tålig. Absolut vinnare av den allryska friidrottstävlingen för pitbulls och stavar. Absolut vinnare av sporttävlingar 5 gånger i rad på ett år! Det finns från 50 till 100 pitbullar och stavar i tävling. I de största städerna i Ryssland — St Petersburg och Moskva. 22 idrottspriser på bara ett år! Vinnare av ryska coursing- och racingtävlingar. Utbildad i alla lydnadsnormer.
Vinnare av en speciell rasutställning i Moskva dömd av ADBA-experten Luigi John Matha (Italien). Det var 110 pitbullar på den utställningen! Och han vann förstaplatsen bland alla! Klassvinnare på Special Breed Show i Moskva dömd av Elena Belova (Finland).
Aventador KMK Rocky Balboa har inga genetiska sjukdomar. Har ingen matallergi.
Visas på omslaget till ADBA-tidningen i november 2019! Det är den ledande American Pit Bull Terrier-tidningen i Amerika. Fick ett utmärkt betyg under den världsberömda pitbulluppfödaren — Tom Garner! Tom Garner är grundaren av sådana berömda pitbulllinjer som Chinaman, Frisco.
Uppfödd upprepade gånger i Ryssland och Spanien. Han förmedlar till barn sitt yttre utseende, utmärkta psyke, spänning och driv.
Här är sportresultaten för hans barn:
väggklättring- 410 cm!
längdhopp — 580 cm!
a-frame: 48 poäng per minut!
höjdhopp: 225 cm!
Samt hoppa över häckar, coursing, frisbee och andra sportgrenar. En av hans döttrar: topphund enligt resultaten från den paneuropeiska tävlingen 2023.

Absolut alla bröder och systrar i Aventador blev mästare och stormästare i ADBA i Europa (5 legendariska pitbullar — KMK Bloody Sunday, KMK Hannibal Lecter, KMK Mad Trinity, KMK Madison Lee, KMK Speedy Gonzales)! Det finns ingen annan pitbull terrierkull i Europa som producerar så många ADBA-mästare samtidigt. Aventadoras mamma är den första pitbullen i Europa med titeln P.O.E — Producer of Excellence! Den legendariska Zwolinski Bullet (född i den polska kennel Forest Hill Kennel). Den enda europeiska Pitbull Terrier med denna amerikanska ADBA-titel.
Höjd på Aventador KMK Rocky Balboa: 54 cm Vikt 23 kg.
Bilder på pitbullterrier Aventador KMK Rocky Balboa:

Bilder på Aventadors barn (KMK Rocky Balboa):

Mor: Dognik Bulls Abronia.
Född från en pappa som kom från Amerika (Real Deal Chocolates). Mästare i flera länder i utställningar och sporttävlingar. 4 gånger i rad vinnare av speciella rasutställningar för pitbullar i Ukraina och Ryssland. Det är cirka 100 amerikanska pitbullterrier som tävlar. Smeknamn: Millers Wild Storm Castle.
Född från en mamma från Brasilien. Smeknamn: Hoffs Banshee.
Dognik Bulls Abronia bär USA:s äldsta kända blodlinje, OFRN (Old Family Red Nose). Abronia har en fullständig stamtavla för mästerskap i europeiska och amerikanska idrottstävlingar. Och även på hundutställningar. Abronias farbror är den mest titulerade pitbullterriern i världen, Fonvielles A’n’N Stuff of Legends Boogieman.
Dognik Bulls Abronia är vinnaren av tävlingen «Gold Cup 2023» i Moskva. I klassen unga pitbull. Det var cirka 150 pitbullterrier på denna utställning.
Vinnare av sporttävlingar i Moskva och St. Petersburg. Sportresultat:
Längdhopp — 550 cm!
Väggklättring — 370 cm!
Höjdhopp — 215 cm!
Hon förbereder sig för att klara flera utbildningsstandarder. Absolut frisk. Har inga genetiska sjukdomar. Har inga allergier.
Klarade det psykiska testet — finskt mentaltest. Med det bästa resultatet.
Höjd: 48 cm Vikt: 22 kg.
Bilder på Dognik Bulls Abronia:

Alla valpar kommer att registreras i Dognik Bulls kennel. Vaccinerad, med veterinärpass, med ADBA stamtavla, med köp- och försäljningsavtal.
75% av valparna är rent amerikanskt blod! Toppuppfödning i vår pitbull kennel.
För att köpa en American Pitbull Terrier-valp, skriv till oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Pitbull Aventador. KMK Rocky Balboa. Pitbull kennel KMK. Pitbull kennel Forest Hill Kennel