Reservering van pitbull terrier-pups
Medio maart 2024 verwachten wij de geboorte van American Pitbull Terrier pups van deze ouders:

Vader: Aventador KMK Rocky Balboa. Gebracht uit Polen.
Moeder: Dognik Bulls Abronia.
Wij verwachten de geboorte van zwarte en rode pups. Omdat de vader van de pups (Aventador KMK Rocky Balboa) genetisch gezien geen rode neus draagt. Die geboorte van chocoladepuppies is onmogelijk. De kosten van puppy’s zijn afhankelijk van de persoonlijke kwaliteiten van elke puppy. Prijs 1500-2000 euro. Reserveringen zijn nu open voor de beste Amerikaanse Pitbull Terrier-puppy’s.
Vader: Aventador KMK Rocky Balboa. Gebracht uit Polen. Geboren uit een Amerikaanse vader en een Poolse moeder. Voert de bloedlijn: Chinees. Hij heeft een uitstekend vriendelijk karakter, gepassioneerd en zeer winterhard. Absolute winnaar van de All-Russische atletiekcompetitie voor pitbulls en staf. Absolute winnaar van sportcompetities 5 keer op rij in een jaar! Er zijn 50 tot 100 pitbulls en stafleden in competitie. In de grootste steden van Rusland — St. Petersburg en Moskou. 22 prijzen in de sport in slechts één jaar! Winnaar van Russische coursing- en racewedstrijden. Getraind in alle gehoorzaamheidsnormen.
Winnaar van een speciale rasshow in Moskou, gekeurd door ADBA-expert Luigi John Matha (Italië). Er waren 110 pitbulls op die tentoonstelling! En hij won de eerste plaats van iedereen! Klassewinnaar op de Special Breed Show in Moskou, gekeurd door Elena Belova (Finland).
Aventador KMK Rocky Balboa heeft geen genetische ziekten. Heeft geen voedselallergieën.
Vermeld op de cover van de ADBA-krant van november 2019! Het is het toonaangevende Amerikaanse Pit Bull Terrier-magazine in Amerika. Kreeg een uitstekende beoordeling onder de wereldberoemde pitbullfokker — Tom Garner! Tom Garner is de grondlegger van beroemde pitbulllijnen als de Chinees Frisco.
Herhaaldelijk gefokt in Rusland en Spanje. Hij brengt zijn uiterlijk, uitstekende psyche, opwinding en gedrevenheid op kinderen over.
Hier zijn de sportresultaten van zijn kinderen:
muurklimmen — 410 cm!
verspringen — 580 cm!
a-frame: 48 punten per minuut!
hoogspringen: 225 cm!
Maar ook over hindernissen springen, coursing, frisbee en andere sportdisciplines. Eén van zijn dochters: tophond volgens de uitslag van de pan-Europese competitie 2023.

Absoluut alle broers en zussen van Aventador werden kampioenen en grootkampioenen van ADBA in Europa (5 legendarische pitbulls — KMK Bloody Sunday, KMK Hannibal Lecter, KMK Mad Trinity, KMK Madison Lee, KMK Speedy Gonzales)! Er is geen ander pitbull terrier-nest in Europa dat zoveel ADBA-kampioenen tegelijkertijd voortbrengt. De moeder van Aventadora is de eerste pitbull in Europa met de titel P.O.E — Producer of Excellence! De legendarische Zwolinski Bullet (geboren in de Poolse kennel Forest Hill Kennel). De enige Europese Pitbull Terrier met deze Amerikaanse ADBA-titel.
Hoogte Aventador KMK Rocky Balboa: 54 cm Gewicht 23 kg.
Foto’s van pitbullterriër Aventador KMK Rocky Balboa:

Foto’s van de kinderen van Aventador (KMK Rocky Balboa):

Moeder: Dognik Bulls Abronia.
Geboren uit een vader uit Amerika (Real Deal Chocolates). Kampioen van verschillende landen op tentoonstellingen en sportcompetities. 4 keer op rij winnaar van speciale rastentoonstellingen voor pitbulls in Oekraïne en Rusland. Er doen ongeveer 100 Amerikaanse pitbullterriërs mee. Bijnaam: Millers Wild Storm Castle.
Geboren uit een moeder uit Brazilië. Bijnaam: Hoffs Banshee.
Dognik Bulls Abronia voert Amerika’s oudst bekende bloedlijn, OFRN (Old Family Red Nose). Abronia heeft een volledige kampioensgeschiedenis in Europese en Amerikaanse sportcompetities. En ook op hondenshows. De oudoom van Abronia is ‘s werelds meest genoemde pitbullterriër Fonvielle’s A’n’N Stuff of Legends Boogieman.
Dognik Bulls Abronia is de winnaar van de “Gold Cup 2023”-wedstrijd in Moskou. In de jonge pitbullklasse. Er waren ongeveer 150 pitbullterriërs op deze show.
Winnaar van sportcompetities in Moskou en St. Petersburg. Sportresultaten:
Verspringen — 550 cm!
Muurklimmen — 370 cm!
Hoogspringen — 215 cm!
Ze bereidt zich voor om aan verschillende trainingsnormen te voldoen. Absoluut gezond. Heeft geen genetische ziekten. Heeft geen allergieën.
Geslaagd voor de paranormale test — Finse mentale test. Met het beste resultaat.
Hoogte: 48 cm Gewicht: 22 kg.
Foto’s van Dognik Bulls Abronia:

Alle pups worden geregistreerd in de Dognik Bulls kennel. Gevaccineerd, met veterinair paspoort, met ADBA-stamboom, met koop- en verkoopovereenkomst.
75% van de pups is van puur Amerikaans bloed! Topfok in onze pitbullkennel.
Als u een Amerikaanse Pitbull Terrier-puppy wilt kopen, schrijft u ons:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Pitbull Aventador. KMK Rocky Balboa. Pitbullkennel KMK. Pitbullkennel Forest Hill Kennel