Ревюта на American Bully

Ревюта на American Bully
Ние сме един от най-големите развъдници на American Bully в Европа — Dognik Bulls. Днес ще говорим по темата: Ревюта на American Bully.


Най-добрият начин да кажете за американските хулигани е от отзивите на нашите собственици на развъдници.
1. Кристина, собственик на American Bully от развъдник Dognik Bulls. Москва, Русия.
„Обичам моя American Bully повече от всеки друг. Тя е много готино куче. И в отлично здраве. Нямаме алергии. На всеки шест месеца правим ултразвук на сърцето, вземаме общ кръвен тест и биохимичен кръвен тест — кучето е напълно здраво. Има здрави здрави стави, добро дишане, издръжливост на нивото на питбул териер. И тя е много красива.»
2. Инга, собственик на American Bully от развъдник Dognik Bulls. Ирландия.
„Нашият Ache обича да гледа телевизия, особено предавания с животни. Тя обича да се разхожда и да спи в леглото с дъщеря ми. Той много прилича на баща си от Илинойс и се радвам. Искахме нашето кученце да расте като татко. Детската стая помогна да изберем кученце от правилното чифтосване, от самото детство ни каза какъв вид кученце имаме нужда. Сега се наслаждаваме на всеки ден заедно.”
3. Татяна, собственик на American Bully от развъдник Dognik Bulls. Украйна.
„Нашият Сталоун е перфектен. Той е силен, бърз, издръжлив. Ходим с него на изложби и участваме в спортни състезания за силни кучета. Той много обича цялото ни семейство. Знае как да защити. Изобщо не харесва рибешки глави, но обича риба. Дори два пъти го отглеждахме и имахме прекрасни кученца. Благодаря ви за такова красиво, чистокръвно куче.”
4. Марина, собственик на American Bully от развъдник Dognik Bulls. Украйна
„Беха е страхотно куче. Тя е тип джоб, но много подвижна и активна. На улицата е приятел с други кучета, хора, деца. С нея няма проблеми. Тя е подходяща за всякакви индустриални храни, въпреки факта, че има син цвят. Когато тъкмо търсех кученце, прочетох, че сините американски бикове често имат алергии. Но имахме късмет с развъдника и с кучето. Беха спечели няколко изложби, роди кучило кученца.”
Искам да благодаря на всички собственици на нашите кучета. За любовта към вашите домашни любимци, за грижите за тях. За това, че не сгрешихме, като им продадохме кученца.
Прегледите на American Bully не са просто статия, това е история за голямо и приятелско многонационално семейство Dognik Bulls.
За да научите повече за породата American Bully или да закупите кученце American Bully, пишете ни:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls