Rezervacija mladičkov pitbull terierja
Sredi marca 2024 pričakujemo skotitev mladičkov ameriškega pitbull terierja od teh staršev:

Oče: Aventador KMK Rocky Balboa. Pripeljano iz Poljske.
Mati: Dognik Bulls Abronia.
Pričakujemo rojstvo črno rdečih mladičkov. Ker oče mladičkov (Aventador KMK Rocky Balboa) genetsko nima rdečega noska. Da je rojstvo čokoladnih mladičkov nemogoče. Stroški mladičkov bodo odvisni od osebnih lastnosti vsakega mladička. Cena 1500-2000 eur. Odprte so rezervacije za najboljše mladičke ameriškega pitbull terierja.
Oče: Aventador KMK Rocky Balboa. Pripeljano iz Poljske. Rojen očetu Američanu in materi Poljakinji. Nosi krvno linijo: Kitajec. Ima odličen prijazen značaj, strasten in zelo vzdržljiv. Absolutni zmagovalec vseslovenskega atletskega tekmovanja za pitbulle in štabe. Absolutni zmagovalec športnih tekmovanj 5-krat zapored v letu! V konkurenci je od 50 do 100 pitbullov in štabov. V največjih mestih Rusije — Sankt Peterburgu in Moskvi. 22 nagrad v športu v samo enem letu! Zmagovalec ruskih coursing in dirkalnih tekmovanj. Izurjeni v vseh standardih poslušnosti.
Zmagovalec posebne pasemske razstave v Moskvi, ki jo je ocenil strokovnjak ADBA Luigi John Matha (Italija). Na tisti razstavi je bilo 110 pitbulov! In osvojil je prvo mesto med vsemi! Zmagovalec razreda na posebni razstavi pasem v Moskvi, ki jo je ocenila Elena Belova (Finska).
Aventador KMK Rocky Balboa nima genetskih bolezni. Nima alergij na hrano.
Predstavljeno na naslovnici časopisa ADBA za november 2019! Je vodilna revija American Pit Bull Terrier v Ameriki. Prejel odlično oceno pri svetovno znanem vzreditelju pit bullov — Tomu Garnerju! Tom Garner je ustanovitelj tako znanih linij pitbullov, kot sta Chinaman, Frisco.
Večkrat vzrejen v Rusiji in Španiji. Otrokom posreduje svoj zunanji videz, odlično psiho, navdušenje in zagnanost.
Tukaj so športni rezultati njegovih otrok:
stensko plezanje- 410 cm!
skok v daljino — 580 cm!
a-frame: 48 točk na minuto!
skok v višino: 225 cm!
Pa tudi skakanje čez ovire, coursing, frizbi in druge športne discipline. Ena od njegovih hčera: najboljši pes po rezultatih vseevropskega tekmovanja 2023.

Absolutno vsi bratje in sestre Aventador so postali prvaki in veliki šampioni ADBA v Evropi (5 legendarnih pitbullov — KMK Bloody Sunday, KMK Hannibal Lecter, KMK Mad Trinity, KMK Madison Lee, KMK Speedy Gonzales)! V Evropi ni drugega legla pit bull terierjev, ki bi dalo toliko šampionov ADBA hkrati. Mama Aventadora je prvi pit bull v Evropi z nazivom P.O.E – Proizvajalec odličnosti! Legendarni Zwolinski Bullet (rojen v poljski psarni Forest Hill Kennel). Edini evropski pitbull terier s tem ameriškim nazivom ADBA.
Višina Aventador KMK Rocky Balboa: 54 cm Teža 23 kg.
Fotografije pitbull terierja Aventador KMK Rocky Balboa:

Fotografije Aventadorjevih otrok (KMK Rocky Balboa):

Mati: Dognik Bulls Abronia.
Rojen od očeta, pripeljanega iz Amerike (Real Deal Chocolates). Prvak več držav na razstavah in športnih tekmovanjih. 4-krat zapored zmagovalec posebnih pasemskih razstav za pitbulle v Ukrajini in Rusiji. Tekmuje približno 100 ameriških pit bull terierjev. Vzdevek: Millers Wild Storm Castle.
Rojen od matere, pripeljane iz Brazilije. Vzdevek: Hoffs Banshee.
Dognik Bulls Abronia nosi najstarejšo znano ameriško krvno linijo, OFRN (Old Family Red Nose). Abronia ima polni šampionski pedigre na evropskih in ameriških športnih tekmovanjih. In tudi na pasjih razstavah. Abroniin prastric je najbolj naslovljen pit bull terier na svetu, Fonvielle’s A’n’N Stuff of Legends Boogieman.
Dognik Bulls Abronia je zmagovalec tekmovanja “Gold Cup 2023” v Moskvi. V razredu mladih pit bullov. Na tej razstavi je bilo okoli 150 pit bull terierjev.
Zmagovalec športnih tekmovanj v Moskvi in ​​Sankt Peterburgu. Športni rezultati:
Skok v daljino — 550 cm!
Stensko plezanje — 370 cm!
Skok v višino — 215 cm!
Pripravlja se na opravljanje več standardov usposabljanja. Povsem zdravo. Nima genetskih bolezni. Nima alergij. Pregled srčno-žilnega sistema: zdrav. Rentgenske slike za displazijo kolčnih in komolčnih sklepov: popolnoma zdravi sklepi (izvid AA in 00).
Opravljen psihični test — finski mentalni test. Z najboljšim rezultatom.
Višina: 48 cm Teža: 22 kg.
Fotografije Dognik Bulls Abronia:

Vsi mladički bodo prijavljeni v psarno Dognik Bulls. Cepljen, z veterinarskim potnim listom, z ADBA rodovnikom, s kupoprodajno pogodbo.
75% mladičkov je čiste ameriške krvi! Vrhunska vzreja v naši psarni pit bull.
Za nakup mladička ameriškega pit bull terierja nam pišite:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Pitbull Aventador. KMK Rocky Balboa. Psarna pitbull KMK. Psarna pitbulov Forest Hill Kennel