Rezervacija štenaca pitbull terijera. Sredinom ožujka 2024. očekujemo okot štenaca američkog pit bull terijera od ovih roditelja:


Otac: Aventador KMK Rocky Balboa. Dovezeno iz Poljske.
Majka: Dognik Bulls Abronia.
Očekujemo okote crnih i crvenih štenaca. Budući da otac štenaca (Aventador KMK Rocky Balboa) genetski ne nosi crveni nos. To rođenje čokoladnih štenaca je nemoguće. Trošak štenaca ovisit će o osobnim kvalitetama svakog šteneta. Cijena 1500-2000 eura. Otvorene su rezervacije za najbolje štence američkog pitbull terijera.
Otac: Aventador KMK Rocky Balboa. Dovezeno iz Poljske. Rođen od oca Amerikanca i majke Poljakinje. Nosi krvnu lozu: Kinez. Ima odličan prijateljski karakter, strastven i vrlo izdržljiv. Apsolutni pobjednik Sveruskog atletskog natjecanja za pit bullove i štabove. Apsolutni pobjednik sportskih natjecanja 5 puta zaredom u godini! U konkurenciji je od 50 do 100 pit bullova i staffova. U najvećim gradovima Rusije — Sankt Peterburgu i Moskvi. 22 nagrade u sportu u samo godinu dana! Pobjednik ruskih coursing i trkaćih natjecanja. Obučen u svim standardima poslušnosti.
Pobjednik posebne izložbe pasmine u Moskvi koju je ocjenjivao ADBA stručnjak Luigi John Matha (Italija). Na toj izložbi bilo je 110 pitbullova! I osvojio je prvo mjesto među svima! Pobjednik razreda na izložbi specijalnih pasmina u Moskvi ocjenjivala Elena Belova (Finska). Dobio odličnu ocjenu od svjetski poznatog uzgajivača pit bullova — Toma Garnera! Tom Garner je osnivač tako poznatih linija pit bullova kao što su Chinaman, Frisco.
Aventador KMK Rocky Balboa nema genetskih bolesti. Nema alergije na hranu.
Predstavljen na naslovnici ADBA novina za studeni 2019.! To je vodeći časopis o američkim pit bul terijerima u Americi.
Opetovano uzgojeno u Rusiji i Španjolskoj. Djeci prenosi svoj vanjski izgled, izvrsnu psihu, uzbuđenje i polet.
Evo sportskih rezultata njegove djece:
penjanje na zid- 410 cm!
skok u dalj — 580 cm!
a-frame: 48 točaka u minuti!
skok u vis: 225 cm!
Kao i preskakanje prepona, coursing, frizbi i druge sportske discipline. Jedna od njegovih kćeri: najbolji pas prema rezultatima paneuropskog natjecanja 2023.
Apsolutno sva braća i sestre Aventador postali su prvaci i veliki šampioni ADBA-e u Europi (5 legendarnih pit bullova — KMK Bloody Sunday, KMK Hannibal Lecter, KMK Mad Trinity, KMK Madison Lee, KMK Speedy Gonzales)! Nema drugog legla pit bull terijera u Europi koje proizvodi toliko ADBA šampiona u isto vrijeme. Aventadorina majka je prvi pit bull u Europi s titulom P.O.E — Proizvođač izvrsnosti! Legendarni Zwolinski Bullet (rođen u poljskoj uzgajivačnici Forest Hill Kennel). Jedini europski pitbull terijer s ovom američkom ADBA titulom.
Visina Aventador KMK Rocky Balboa: 54 cm Težina 23 kg.
Fotografije pitbull terijera Aventador KMK Rocky Balboa:

Fotografije Aventadorove djece (KMK Rocky Balboa):

Majka: Dognik Bulls Abronia.
Rođen od oca dovedenog iz Amerike (Real Deal Chocolates). Prvak nekoliko zemalja na izložbama i sportskim natjecanjima. 4 puta zaredom pobjednik specijalnih izložbi pasmina za pit bullove u Ukrajini i Rusiji. Natječe se oko 100 američkih pit bull terijera. Nadimak: Millers Wild Storm Castle.
Rođen od majke dovedene iz Brazila. Nadimak: Hoffs Banshee.
Dognik Bulls Abronia nosi najstariju američku poznatu krvnu lozu, OFRN (Old Family Red Nose). Abronia ima puni šampionski pedigre u europskim i američkim sportskim natjecanjima. I također na izložbama pasa. Abronijin praujak je najtituliraniji svjetski pit bull terijer Fonvielle’s A’n’N Stuff of Legends Boogieman.
Dognik Bulls Abronia pobjednik je natjecanja “Golden Cup 2023” u Moskvi. U razredu mladih pit bullova. Na izložbi je bilo oko 150 pit bull terijera.
Pobjednik sportskih natjecanja u Moskvi i St. Sportski rezultati:
Skok u dalj — 550 cm!
Penjanje po zidu — 370 cm!
Skok u vis — 215 cm!
Priprema se za polaganje nekoliko standarda obuke. Apsolutno zdravo. Nema genetskih bolesti. Ne izaziva alergije.
Položen psihički test — Finski mentalni test. S najboljim rezultatom.
Visina: 48 cm Težina: 22 kg.
Fotografije Dognik Bulls Abronia:

Svi štenci bit će registrirani u uzgajivačnici Dognik Bulls. Cijepljeni, s veterinarskom putovnicom, s ADBA rodovnicom, s kupoprodajnim ugovorom.
75% štenaca je čiste američke krvi! Vrhunski uzgoj u našoj uzgajivačnici pit bullova. Prešli smo 1500 km da napravimo ovo parenje! Potrošili smo više od 2000 eura samo da dobijemo priliku zbližiti se s pravim pit bullom Aventadorom! Jako smo ponosni na roditelje naših štenaca. Naše znanje, naše iskustvo — sve to omogućava dobivanje vrhunskih pit bullova u uzgajivačnici Dognik Bulls.
Za rezervaciju šteneta američkog pit bull terijera pišite nam:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Pitbull Aventador. KMK Rocky Balboa. Uzgajivačnica pitbullova KMK