Резервация на кученца питбул териер
В средата на март 2024 г. очакваме раждането на кученца американски питбул териер от тези родители:

Баща: Aventador KMK Rocky Balboa. Донесен от Полша.
Майка: Dognik Bulls Abronia.
Очакваме раждането на черни и червени кученца. Тъй като бащата на кученцата (Aventador KMK Rocky Balboa) не носи генетично червен нос. Това раждане на шоколадови кученца е невъзможно. Цената на кученцата ще зависи от личните качества на всяко кученце. Цена 1500-2000 евро. Резервациите вече са отворени за най-добрите кученца американски питбул териер.
Баща: Aventador KMK ROcky Balboa. Донесен от Полша. Роден от баща американец и майка полякиня. Носи кръвната линия: Chinaman. Той има отличен приятелски характер, страстен и много издръжлив. Абсолютен победител във Всеруското състезание по лека атлетика за питбули и щабове. Абсолютен победител в спортни състезания 5 поредни пъти в годината! В състезанието участват от 50 до 100 питбула и тояги. В най-големите градове на Русия — Санкт Петербург и Москва. 22 награди в спорта само за една година! Победител в руски състезания по курсинг и състезания. Обучен по всички стандарти за послушание.
Победител в изложба за специални породи в Москва, оценявана от експерта на ADBA Luigi John Matha (Италия). На тази изложба имаше 110 питбула! И спечели първо място сред всички! Победител в класа на специалната изложба за породи в Москва със съдия Елена Белова (Финландия).
Aventador KMK Rocky Balboa няма генетични заболявания. Няма хранителни алергии.
Представен на корицата на вестник ADBA за ноември 2019 г.! Това е водещото списание за американски питбул териери в Америка. Получи отлична оценка от световно известния развъдчик на питбули — Том Гарнър! Том Гарнър е основателят на такива известни линии на питбул като Chinaman, Frisco.
Многократно отглеждан в Русия и Испания. Той предава на децата своя външен вид, отлична психика, вълнение и стремеж.
Ето и спортните резултати на децата му:
катерене по стена- 410см!
скок дължина — 580 см!
a-кадър: 48 точки в минута!
скок на височина: 225 см!
Както и скачане на препятствия, курсинг, фризби и други спортни дисциплини. Една от дъщерите му: топ куче според резултатите от паневропейското състезание 2023 г.

Абсолютно всички братя и сестри Aventador станаха шампиони и големи шампиони на ADBA в Европа (5 легендарни питбула — KMK Bloody Sunday, KMK Hannibal Lecter, KMK Mad Trinity, KMK Madison Lee, KMK Speedy Gonzales)! Няма друго котило на питбул териер в Европа, което да дава толкова много ADBA шампиони едновременно. Майката на Авентадора е първият питбул в Европа с титлата P.O.E — Producer of Excellence! Легендарният Zwolinski Bullet (роден в полския развъдник Forest Hill Kennel). Единственият европейски питбул териер с тази американска ADBA титла.
Височина на Aventador KMK Rocky Balboa: 54 см. Тегло 23 кг.
Снимки на питбул териер Авентадор KMK Rocky Balboa:

Снимки на децата на Aventador (KMK Rocky Balboa):

Майка: Dognik Bulls Abronia.
Роден от баща, донесен от Америка (Real Deal Chocolates). Шампион на няколко държави в изложби и спортни състезания. 4 поредни победители в специални породни изложби за питбули в Украйна и Русия. Състезават се около 100 американски питбултериери. Псевдоним: Замъкът на дивата буря на Милърс.
Роден от майка, донесена от Бразилия. Псевдоним: Hoffs Banshee.
Dognik Bulls Abronia носи най-старата известна кръвна линия в Америка, OFRN (Old Family Red Nose). Abronia има пълно шампионско родословие в европейски и американски спортни състезания. А също и в кучешки изложби. Прачичото на Аброния е най-титулуваният питбул териер в света Fonvielle’s A’n’N Stuff of Legends Boogieman.
Dognik Bulls Abronia е победител в състезанието “Gold Cup 2023” в Москва. В клас млади питбули. На това изложение имаше около 150 питбул териери.
Победител в спортни състезания в Москва и Санкт Петербург. Спортни резултати:
Скок дължина — 550 см!
Катерене по стена — 370 см!
Скок на височина — 215 см!
Тя се готви да премине няколко стандарта за обучение. Абсолютно здрав. Няма генетични заболявания. Няма алергии.
Преминал психичния тест — финландски умствен тест. С най-добър резултат.
Височина: 48 см. Тегло: 22 кг.
Снимки на Dognik Bulls Abronia:

Всички кученца ще бъдат регистрирани в развъдник Dognik Bulls. Ваксинирани, с ветеринарен паспорт, с ADBA родословие, с договор за покупко-продажба.
75% от кученцата са с чиста американска кръв! Топ развъждане в нашия развъдник за питбули.
За да закупите кученце американски питбул териер, пишете ни:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Питбул Авентадор. KMK Rocky Balboa. Развъдник за питбули KMK. Развъдник за питбули Forest Hill Kennel