Rezervare pui de pitbull terrier
La mijlocul lunii martie 2024 ne așteptăm la nașterea cățeilor de Pitbull Terrier american de la acești părinți:

Tatăl: Aventador KMK Rocky Balboa. Adus din Polonia.
Mama: Dognik Bulls Abronia.
Așteptăm nașterea de căței negri și roșii. Din moment ce tatăl cățeilor (Aventador KMK Rocky Balboa) nu poartă genetic nasul roșu. Acea naștere a cățeilor de ciocolată este imposibilă. Costul cateilor va depinde de calitatile personale ale fiecarui catelus. Pret 1500-2000 euro. Rezervările sunt acum deschise pentru cei mai buni căței de American Pitbull Terrier.
Tatăl: Aventador KMK Rocky Balboa. Adus din Polonia. Născut dintr-un tată american și o mamă poloneză. Poartă linia de sânge: chinez. Are un caracter prietenos excelent, pasionat și foarte rezistent. Câștigător absolut al competiției ruse de atletism pentru pitbulls și staff-uri. Câștigător absolut al competițiilor sportive de 5 ori la rând într-un an! Există între 50 și 100 de pitbulls și personal în competiție. În cele mai mari orașe ale Rusiei — Sankt Petersburg și Moscova. 22 de premii în sport într-un singur an! Câștigător al concursurilor de curse și curse rusești. Antrenat în toate standardele de ascultare.
Câștigător al unei expoziții speciale de rase la Moscova, jurat de expertul ADBA Luigi John Matha (Italia). Au fost 110 pit-bulli la acea expoziție! Și a câștigat primul loc între toți! Câștigător de clasă la Special Breed Show de la Moscova, jurizată de Elena Belova (Finlanda).
Aventador KMK Rocky Balboa nu are boli genetice. Nu are alergii alimentare.
Apare pe coperta Monitorului ADBA din noiembrie 2019! Este cea mai importantă revistă americană de Pit Bull Terrier din America. A primit o evaluare excelentă sub renumitul crescător de pit bull — Tom Garner! Tom Garner este fondatorul unor linii de pitbul renumite precum Chinaman, Frisco.
Crescut în mod repetat în Rusia și Spania. El le transmite copiilor aspectul său exterior, psihicul excelent, entuziasmul și impulsul.
Iată rezultatele sportive ale copiilor săi:
alpinism pe perete- 410 cm!
saritura in lungime — 580 cm!
a-frame: 48 de puncte pe minut!
saritura in inaltime: 225 cm!
Pe lângă sărituri peste obstacole, curse, frisbee și alte discipline sportive. Una dintre fiicele sale: câine de top conform rezultatelor competiției paneuropene 2023.

Absolut toți frații și surorile Aventador au devenit campioni și mari campioni ai ADBA în Europa (5 pitbulls legendari — KMK Bloody Sunday, KMK Hannibal Lecter, KMK Mad Trinity, KMK Madison Lee, KMK Speedy Gonzales)! Nu există niciun alt așternut de pit bull terrier în Europa care să producă atât de mulți campioni ADBA în același timp. Mama Aventadorai este primul pitbull din Europa cu titlul P.O.E — Producator de Excelenta! Legendarul Zwolinski Bullet (născut în canisa poloneză Forest Hill Kennel). Singurul Pitbull Terrier european cu acest titlu american ADBA.
Inaltime Aventador KMK Rocky Balboa: 54 cm.Greutate 23 kg.
Fotografii cu pitbull terrier Aventador KMK Rocky Balboa:

Fotografii cu copiii lui Aventador (KMK Rocky Balboa):

Mama: Dognik Bulls Abronia.
Născut dintr-un tată adus din America (Real Deal Chocolates). Campion al mai multor țări la expoziții și competiții sportive. Câștigător de 4 ori la rând al expozițiilor speciale de rase pentru pitbulls din Ucraina și Rusia. Sunt aproximativ 100 de pit bull terrier americani care concurează. Porecla: Millers Wild Storm Castle.
Născut dintr-o mamă adusă din Brazilia. Pseudonim: Hoffs Banshee.
Dognik Bulls Abronia poartă cea mai veche linie de sânge cunoscută din America, OFRN (Old Family Red Nose). Abronia are un pedigree complet de campionat în competițiile sportive europene și americane. Și, de asemenea, în expozițiile canine. Unchiul străbun al lui Abronia este cel mai intitulat pit bull terrier din lume. Fonvielle’s A’n’N Stuff of Legends Boogieman.
Dognik Bulls Abronia este câștigătoarea competiției „Gold Cup 2023” de la Moscova. În clasa tinerilor pit bull. Au fost aproximativ 150 de pit bull terrier la acest spectacol.
Câștigător al competițiilor sportive de la Moscova și Sankt Petersburg. Rezultate sportive:
Saritura in lungime — 550 cm!
Alpinism pe perete — 370 cm!
Saritura in inaltime — 215 cm!
Ea se pregătește să treacă mai multe standarde de pregătire. Absolut sănătos. Nu are boli genetice. Nu are alergii.
A trecut testul psihic — testul mental finlandez. Cu cel mai bun rezultat.
Inaltime: 48 cm.Greutate: 22 kg.
Fotografii cu Dognik Bulls Abronia:

Toți cățeii vor fi înregistrați în canisa Dognik Bulls. Vaccinat, cu pașaport veterinar, cu pedigree ADBA, cu contract de cumpărare și vânzare.
75% dintre catelusi au sange american pur! Creștere de top în canisa noastră de pit bull.
Pentru a cumpăra un cățel american Pit Bull Terrier, scrieți-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Pitbull Aventador. KMK Rocky Balboa. Canisa Pitbull KMK. Canisa Pitbull Kennel Forest Hill