Sådan introducerer du en nyfødt baby og en hund


Hej, mit navn er Veronika Voitovska. Jeg er en ekspert hundespecialist, en læge, dommer af udstillinger og sportskonkurrencer for hunde, en zoopsykolog og ejer af en stor europæisk kennel af seriøse hunderacer «Dognik Bulls» (amerikanske pitbull terriere og amerikanske bøller). Jeg har personligt 10 pitbulls og 5 amerikanske bøller. Og også et barn, børn af naboer og bekendte, der konstant leger og kommer i kontakt med vores hunde.
Jeg hjælper konstant med at introducere hunde af forskellige racer til nyfødte babyer. Jeg vil også fortælle dig, hvordan du gør det.
Du skal forstå, at enhver hund kan skade en nyfødt baby, der vejer 2-4 kg, blot ved et uheld at træde på den. Derfor skal du arbejde med hunden, selvom den ikke er aggressiv, men meget venlig. Og begynde at arbejde inden fødslen. Så har du hverken tid eller energi. Og måske ønsker, vil du være træt efter fødslen. Jeg kender familier, hvor de simpelthen gav deres hunde væk. Men dette er ikke løsningen for en moderne passende person.
En hund er et levende væsen og vil være interesseret i barnet. Derfor, selv før barnets fødsel, skal du finde ud af hovedpunkterne med hunden. Det er vigtigt at lære din hund selvkontrol (sid, læg og slap af på kommando). Og også forbud mod kommandoer «nej» og «fu». Det er det, du har mest brug for, forudsat at hunden ikke i starten er aggressiv over for mennesker og fremmede.
Du skal tage stilling til, hvor meget kontakt hunden skal have med det nyfødte barn. Vil du lade hunden ligge på sengen, lade ham ligge ved siden af ​​barnet? Lad barnet slikke (bliv ikke overrasket, halvdelen af ​​familier med børn gør dette).
Jeg anbefaler at ormekur din hund cirka 2 måneder før barnet er født. Hvis du ser orme i din afføring, bør du gengive det anthelmintiske lægemiddel efter 2 uger. Giv også din hund en komplet blodprøve og blodbiokemi for at vide, at den er sund. Du behøver ikke overraskelser, når din hund bliver syg, og du og din to uger gamle baby tager til dyrlægeklinikken. Jeg gik personligt, men jeg har mange hunde, også gamle. Men hvis du har en eller to hunde, er det nemmere. Det er bedre at sikre sig på forhånd, at de er helt raske, og der ikke kommer nogen overraskelser, mens du er på barselshospitalet eller umiddelbart efter fødslen.
Bestem, hvem i familien, der vil fortsætte med at gå tur med hunden og give den motion. Hunden skal ikke pludselig føle sig unødvendig.
Tillad eller forbyd strengt, konsekvent og regelmæssigt hunden at gøre, hvad den gør med barnet. For eksempel, hvis hun glad snuser til babyens hæle og ansigt, så er alt fint. Ros hende. Men hvis hun begynder at løbe rundt om barnet af glæde og ødelægge alt på sin vej, så skal hun beroliges. Og forbyd sådan adfærd. Hvis du ser tegn på aggression eller overdreven overstimulering af nervesystemet hos din hund, så forbyder du sådan adfærd. Og lad være med at babysitte med hende. Det er vigtigt.
Generelt er hvert problematisk tilfælde af en hund, der møder et nyfødt barn, individuelt. Har du brug for rådgivning, så kontakt mig venligst:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Konsultationer er betalt.

Introduktion af en hund til et nyfødt barn, en hund og et nyfødt barn, en hund, der viser aggression mod et nyfødt barn