Sănătatea pitbulilor de spectacol, sport și meciuri

Veronika Voitovska with puppies
Sănătatea este cheia longevității oricărei rase de câini. American Pitbull Terrier are o sănătate foarte bună și iată de ce.
Din punct de vedere istoric, American Pitbull Terrier este împărțit în două tipuri: primul tip este spectacolul și American Pit Bull Terrier sportiv. Al doilea tip este meciul pit bulls. Adică cei cu care se angajează în lupte ilegale de pit bull. Dar pentru ambii, sănătatea este importantă, altfel câinele nu își va putea îndeplini funcția.
Canisele care vând pit-bulls de spectacol și sport sunt foarte conștiente de sănătate. Baza sănătății este prevenirea. Prin urmare, toți americanii pit bull terrieri sunt supuși testelor genetice de rasă. Fiecare rasă de câini are gene care poartă boli specifice unei anumite rase de câini. La American Pit Bull Terrier, acestea sunt teste pentru ataxia cerebeloasă, atrofia retinei de tip 2 și hiperuricozurie. În canisa noastră „Dognik Bulls” toți câinii sunt testați pentru absența acestor boli. Aceasta înseamnă că puii de la câinii noștri nu vor suferi niciodată de aceste boli.
În fiecare an, fiecare pitbull are nevoie de examinări pentru a identifica patologii ascunse sau în curs de dezvoltare. Cel mai elementar lucru care poate fi examinat: analize de sânge generale și biochimice detaliate. Prețul unui astfel de examen este de aproximativ 100 de euro. Și acesta este și prețul liniștii sufletești pentru câinele tău. În canisa noastră American Pit Bull Terrier „Dognik Bulls” toate cățelele sunt supuse acestor examinări pentru a se asigura că sunt sănătoase și pot rămâne însărcinate. La urma urmei, doar un câine sănătos care se plimbă mult și mănâncă bine va da naștere la urmași sănătoși.
De asemenea, recomandăm ca pit-bulls să fie supuși ecocardiografiei cardiace o dată pe an.
În general, în pepinierele expoziționale și sportive, aceștia au grijă de sănătatea pitbulilor. La urma urmei, acești câini participă la expoziții și competiții sportive, unde primesc un stres serios.
În ceea ce privește pitbullii din așa-numita „creștere de lucru”. Adesea nimeni (practic nimeni) nu le testează pentru absența bolilor genetice ale rasei. Dar, din moment ce participă la meciuri (adică la lupte ilegale de câini), sunt antrenați intens. Antrenamente de forță și rezistență, metode speciale de antrenament sportiv, nutriție specială și așa mai departe. La urma urmei, un meci durează de la 20 de minute la câteva ore, uneori chiar și 3 ore. Fiecare câine supraviețuitor este restaurat. Și de multe ori apoi se întoarce la meciuri. Prin urmare, toți câinii care au supraviețuit după aceasta sunt 100% câini cu o sănătate excelentă.
Canisa noastră de pitbull terrier american „Dognik Bulls” este împotriva oricăror activități ilegale legate de rasa pitbull sau de orice altă rasă. În acest articol descriu doar situația actuală cu starea de sănătate a pitbulls, ținând cont de toate aspectele legate de creșterea American Pitbull Terrier.
În pepiniera noastră, direcția principală de reproducere este sportul. Și, de asemenea, pur și simplu pitbulls activi, bine psihic pentru familii. Așa arată mișto pit bull terrier-uri americani, sănătoși, crescuți în sport. Toți acești câini aparțin canisa noastră „Dognik Bulls”:
best online dog trainerBest dog handlerAmerican pitbull terrier kennelPitbull terrier kennel AmericanAmerican pitbull terrier kennel
Dacă vrei să cumperi un cățeluș pitbull (spectacol/sport/însoțitor de familie), scrie-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Pretul unui catelus este in medie de 2000 de euro. Depinde de fiecare catelus specific, de parintii lui, de pedigree.
Pitbulii noștri trăiesc în 25 de țări din întreaga lume. Livram pui de pitbull in toata Uniunea Europeana, CSI, America si Canada.
Cu stimă, director al canisa American Pitbull Terrier.

Sănătatea pitbulilor de spectacol, sport și meciuri