Шоколадов (кафяв) американски питбул териер момиче


Продавам прекрасно момиченце американски питбул териер шоколадов (кафяв) цвят. Известният стар развъдник за питбули “Dognik Bulls”.
Име на кученцето: Dognik Bulls California. Социализирана, свикнала с подрязване на нокти, почистване на уши и къпане. Ходи по улицата, не се страхува от нищо. Дружелюбен с кучета, хора, деца. Отгледано на холистичен клас храна (най-висококачествената и най-скъпата налична храна).
Родени от две кучета внос от Америка.


Баща: Millers Wild Storm. Чист американец. Роден в детската градина на Real Deal Chocolates (Флорида, Америка). Шампион на много страни в спортни състезания и изложби. Топ куче от породата американски питбул териер. Няма породни генетични заболявания (лични удостоверения за липса на малкомозъчна атаксия, хиперурикозурия, тип 2 атрофия на ретината). Здрави, весели. Идеален характер. Баща на няколкостотин питбул териери. Един от най-известните живи мъжки от породата американски питбул териер.
Майка: Hoffs Banshee. Донесен от Южна Америка, развъдник за питбул териери “Душейк”. Шампион по изложби. Отлично семейно куче. Много страстен и ефективен. Няма породни генетични заболявания (има лични удостоверения).
Това е последното развъждане на Hoffs Banshee. Това е и последното кученце от това котило, налично за продажба през пролетта на 2024 г.
Dognik Bulls California е напълно готов да отиде в нов дом. Лекувана е от глисти 4 пъти. Напълно ваксиниран (две комплексни ваксини и ваксинация против бяс). Европейският ветеринарен паспорт е готов. Микрочип и регистрация в базата данни за домашни любимци. Родословието на ADBA (Американската асоциация на развъдчиците на кучета) е най-престижната киноложка организация за американски питбул териери в света. Нашето шоколадово момиченце американски питбул териер се продава само с договор за покупко-продажба.
За повече информация ни пишете в детската градина. Не забравяйте да ни разкажете за себе си в първото си съобщение. Ние доставяме по целия свят (нашите питбули живеят на няколко континента, в 25 държави).
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Цената на кученцето е 1700 евро. Моля, ако искате да закупите шоколадов женски питбул Dognik Bulls California, моля, посочете това в първото си съобщение. Предоставяме безплатни консултации за нашите кученца през целия живот на кучето.
С уважение, ръководителят на развъдник за американски питбул териери “Dognik Bulls”, Вероника Войтовска. Лекар. Експерт водач на кучета. Психолог по животните

Шоколадов питбул момиче, шоколадов питбул териер момиче, кафяв питбул момиче, кафяв питбул териер момиче, купете питбул териер момиче, купете питбул териер женско.