Show-, urheilu- ja ottelupitbullien terveys

Veronika Voitovska with puppies
Terveys on avain minkä tahansa koirarodun pitkäikäisyyteen. Amerikkalaispitbullterriereillä on erittäin hyvä terveys, ja tässä syy.
Historiallisesti American Pit Bull Terrierit on jaettu kahteen tyyppiin: ensimmäinen tyyppi on show ja urheilullinen amerikkalainen pitbullterrieri. Toinen tyyppi on match pit bulls. Eli ne, joiden kanssa he osallistuvat laittomiin pitbull-taisteluihin. Mutta molemmille terveys on tärkeää, muuten koira ei pysty suorittamaan tehtäväänsä.
Kennelit, jotka myyvät show- ja sport pit bulleja, ovat hyvin terveydellisiä. Terveyden perusta on ennaltaehkäisy. Siksi kaikille amerikkalaisille pitbullterriereille tehdään geneettiset rotutestit. Jokaisella koirarodulla on geenejä, jotka kantavat tietylle koirarodulle ominaisia ​​sairauksia. Amerikkalaisilla pitbullterriereillä nämä ovat pikkuaivojen ataksiaa, tyypin 2 verkkokalvon surkastumista ja hyperurikosuriaa koskevia testejä. Pitbull-kennelissämme “Dognik Bulls” kaikki koirat testataan näiden sairauksien varalta. Tämä tarkoittaa, että koiridemme pennut eivät koskaan kärsi näistä sairauksista.
Joka vuosi jokainen pitbull tarvitsee tutkimuksia piilotettujen tai kehittyvien patologioiden tunnistamiseksi. Perusteellisin asia, jota voidaan tutkia: yksityiskohtaiset yleiset ja biokemialliset verikokeet. Sellaisen tutkimuksen hinta on noin 100 euroa. Ja tämä on myös koirasi mielenrauhan hinta. American Pit Bull Terrier -kennelissämme “Dognik Bulls” kaikki emonartut käyvät läpi nämä tutkimukset varmistaakseen, että ne ovat terveitä ja voivat tulla raskaaksi. Loppujen lopuksi vain terve koira, joka kävelee paljon ja syö hyvin, synnyttää terveitä jälkeläisiä.
Suosittelemme myös, että pitbulleille tehdään sydämen kaikututkimus kerran vuodessa.
Yleisesti ottaen näyttely- ja urheilutarhoissa pidetään hyvää huolta pitbullien terveydestä. Loppujen lopuksi nämä koirat osallistuvat näyttelyihin ja urheilukilpailuihin, joissa he saavat vakavaa stressiä.
Mitä tulee niin sanotun «työskentelyn» pitbulleihin. Usein kukaan (käytännössä ei kukaan) testaa niitä rodun geneettisten sairauksien puuttumisen varalta. Mutta koska he osallistuvat otteluihin (eli laittomiin koirataisteluihin), heitä koulutetaan intensiivisesti. Voima- ja kestävyysharjoittelu, erityiset urheiluharjoittelumenetelmät, erityisravinto ja niin edelleen. Loppujen lopuksi ottelu kestää 20 minuutista useisiin tunteihin, joskus jopa 3 tuntiin. Jokainen elossa oleva koira palautetaan. Ja usein hän palaa otteluihin. Siksi kaikki tämän jälkeen selviytyneet koirat ovat 100 % koiria, joilla on erinomainen terveys.
Amerikkalaisten pitbullterriereiden kennelimme «Dognik Bulls» vastustaa kaikkea pitbull-rotuun tai mihin tahansa muuhun rotuun liittyvää laitonta toimintaa. Tässä artikkelissa kuvaan vain pitbullien terveyden tämänhetkistä tilannetta ottaen huomioon kaikki amerikkalaisen pitbullterrierien jalostukseen liittyvät näkökohdat.
Taimitarhassamme jalostuksen pääsuunta on urheilu. Ja myös yksinkertaisesti aktiivisia, hyvin psyykkisiä pitbulleja perheille. Tältä näyttävät siistiltä terveet amerikkalaiset urheilukasvatetut pitbullterrierit. Kaikki nämä koirat kuuluvat pitbull-kennelimme «Dognik Bulls»:
Best dog handlerAmerican pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennelPitbull terrier kennel American
Jos haluat ostaa pitbull-pennun (näyttely/urheilu/perhekumppani), kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Pennun hinta on keskimäärin 2000 euroa. Riippuu jokaisesta koiranpennusta, sen vanhemmista ja sukutaulusta.
Pitbullimme elävät 25 maassa ympäri maailmaa. Toimitamme pitbull-pentuja kaikkialle Euroopan unioniin, IVY-maihin, Amerikkaan ja Kanadaan.
Ystävällisin terveisin American Pitbull Terrier Kennelin johtaja.

Show-, urheilu- ja ottelupitbullien terveys