Sivi pitbull, modri pitbull kupi kužka
Pomagali vam bomo pri nakupu sivo/modrega pitbul mladička.
Siva ali «modra» barva ameriškega pit bull terierja je razredčena (oslabljena) od črne barve. Takšni pit bull terierji se res skotijo ​​v nekaterih leglih. Toda bodoči lastnik težko najde tako čistokrvnega, brez primesi ameriškega staffordskega terierja ali ameriškega bullyja.
Če ste pripravljeni kupiti mladička sivega pitbulla/modrega pitbulla, vam lahko pomaga naša psarna Dognik Bulls.
Cena sivega mladička pitbulla se giblje od 1500 evrov dalje. Za ta denar kupite zdravega, močnega, točno čistokrvnega modro/sivega pitbula. S popolnim rodovnikom, ki mu je mogoče slediti stoletja nazaj. S pregledi staršev.
Primer odraslega sivo/modrega pitbula.
Sivi pitbull po imenu Ježek, psarna Dognik Bulls (delovna vzreja ameriških pit bull terierjev, popolnoma zanesljiv rodovnik):


Po značaju se sivi pitbul/modri pitbul ne razlikuje od drugih barvnih pitbul terierjev. So isti aktivni, hazarderski psi, ki ljubijo svojo družino.
Bodite pripravljeni počakati na svojega sivega pitbula. Ne rodijo se v vsakem leglu. Odločiti se boste morali, ali želite fantka ali punčko, povejte nam o sebi in svojih načrtih s psom. Naložite depozit za kužka in počakajte na primernega kužka. V kolikor nimamo sivega pitbul mladička vam ponudimo sivega kužka naših prijateljev iz drugih psarn.
Prijave za mladička pitbulla sivo/modre barve oddajte tukaj:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls