Снимка на покет були
Американски Були тип «покет» от развъдник Догник Булс
Лилава снимка на покет були


Синя трицветна снимка на покет були


Шоколадова покет були снимка


Развъдник American Bully Dognik Bulls вече има кученца от типа «Pocket Bully» за продажба.
От двойка за разплод: 815 Bully Camp Noise (внос от САЩ) x Dognik Bulls Lilibeth (внос от Русия). Кученцата са вписани в родословната книга на АБКЦ (родословие), напълно ваксинирани, микрочип, с европейски ветеринарен паспорт. Продавам 2 момичета: синьо и лилаво.
Кученцата са напълно здрави, социализирани, живеят в гората в разсадник, разхождат се много, общуват с хора и животни. Смели, любезни, активни американски бикове в тип «покет».
Снимка на Blue Pocket Bully:


Снимка на лилав покет були:


Ако искате да закупите кученце American Bully, пишете ни:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Ние продаваме само силни, здрави кученца от най-добрите American Bullies. Нашите кучета нямат проблеми със ставите, със сърцето, с нервната система. Те участват в изложби, плуват в езера, реки, морета. Бягат с колело. Те живеят и играят с други кучета от развъдника. Те обичат хората, децата и самия живот! Вашето семейство със сигурност ще бъде още по-щастливо, ако закупите красиво чистокръвно кученце American Bully. Ще ходите повече на чист въздух, ще укрепите отношенията в семейството, ще си създадете верен и предан приятел — куче.
Каним ви в нашия развъдник, запознайте се с възрастни кучета и изберете кученце за себе си. Запознайте се с истинския характер на American Bully, вижте и се докоснете до тях на живо.
Моля, в първото съобщение ни разкажете за себе си:
Вашето име, възраст, държава/град на пребиваване. Имате ли кучета и каква порода. Имате ли деца и колко. В апартамент ли живеете или в къща? Какво планирате да правите с вашето куче: домашен любимец, изложбено куче, куче за разплод? Има ли членове на вашето семейство алергични към кучета? Готови ли са всички роднини да купят кученце American Bully? Искаш ли момче или момиче? Какъв цвят кученце искате?
Ако не можете да дойдете лично, за да изберете и вземете кученце побойник, нашият развъдник ще помогне с доставката. Нашите кучета живеят в 20 страни по света и няма никакви бариери.
С уважение, ръководителят на американския развъдник за хулигани Вероника Войтовская.