Stamboom pitbull kopen

Stamboom pitbull kopen


In de officiële kennel van Amerikaanse pitbull terriers zijn «Dognik Bulls» puppies te koop! Momenteel beschikbaar 1 rood mannetje en 4 vrouwtjes (3 zwart en 1 chocolade). De prijs is 1500 euro. Pups zijn volledig gevaccineerd (complexe vaccinaties plus hondsdolheidsvaccinatie), met een geregistreerde microchip, met een veterinair Europees paspoort, met een ADBA (American Dog Breeders Association) stamboom.
Pups worden geboren uit geïmporteerde ouders. Volledig kampioen pedigree! In het bloed van onze honden zitten Amerikaanse kampioenen in ADBA- en UKC-shows, Amerikaanse grote kampioenen in gewichtheffen, kampioenen en grote kampioenen in de werkring, sportkampioenen. Met veel plezier zal ik tijdens de communicatie alle voorouders van onze pups vertellen en laten zien. Het artikel past gewoon niet alle informatie.
Foto’s van onze raszuivere pitbull-puppy’s:


Foto’s van naaste familieleden van onze pitbull-puppy’s:


Waarom zou u kiezen voor onze Amerikaanse pitbullkennel «Dognik Bulls»? Wij zijn geregistreerd bij de oudste pitbullorganisatie ter wereld, de American Dog Breeders Association. Al onze pups gaan naar nieuwe huizen met ADBA stambomen. Al onze pitbulls zijn genetisch getest. Sinds 2011 hebben wij te maken met raszuivere pitbulls. Ik ben het hoofd van de cattery, mijn naam is Veronika Voitovska. Ik ben een huisarts, een gediplomeerd kynoloog-expert, een massagetherapeut, een keurmeester van gewichtstrekwedstrijden, een keurmeester van internationale tentoonstellingen. Meer dan 300 pitbulls worden geboren in onze cattery, ze leven in 22 landen van de wereld. Wij hebben ruime ervaring met dit ras en met verschillende foklijnen van pitbulls. Al onze honden zijn atletische, gespierde, gezonde pitbulls. We hebben 24/7 contact met de eigenaren van onze pitbulls. We hebben uitgebreide ervaring met het leveren aan elk land ter wereld, we zullen altijd helpen om uw puppy naar u toe te brengen. Vaak leveren we persoonlijk puppy’s af en leren we elkaar persoonlijk kennen. Soms komen er mensen naar onze kennel voor hun rasechte pitbull pup. Dan laten we mensen kennismaken met onze pitbulls, met de ouders van de pups, grootouders van de pups.
Schrijf ons om een ​​echt coole, gezonde, volbloed pitbull-pup te kopen:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsappen +37127118654

Vergelijkbare artikelen:
Pitbull reu ter dekking