štenci American Bully
Na prodaju štenci American Bully, uzgajivačnica Dognik Bulls. Radimo od 2011. godine, vrlo veliko iskustvo u kinologiji i uzgoju. Naši psi žive u 20 zemalja svijeta. Vlasnik uzgajivačnice: ovlašteni kinolog-uzgajivač, doktor.
Sada dostupne: 2 djevojke u tipu «pocket bully» (lila i plava). 2 lila dječaka u standardnom tipu bully. 4 ljubičaste djevojke u standardnom tipu bully.
Štenci su rođeni od dva uzgojna para. Roditelji su dovedeni iz Amerike, Španjolske, Rusije.
Fotografije štenaca American Bully:


Mama American Bully štenaca u «pocket» tipu:


Majka štenaca American Bully u standardnom tipu:


Svi štenci su tri puta dehelmintizovani. Prilikom preseljenja u nove domove posjeduju cjepiva, europsku veterinarsku putovnicu, mikročip i upis u europsku bazu životinja, ABKC rodovnicu. Dopis za prvu godinu života o prehrani, obrazovanju, anthelminticima, tretmanima protiv buha i krpelja, dirofilariozi.
Štenci su uzgojeni u šumi, na ekološki čistom mjestu. Već hodaju dvorištem, sprijateljuju se s drugim psima iz uzgajivačnice, komuniciraju s djecom i ljudima. Vrlo kontaktni, ljubazni, hrabri štenci American Bully. Potpuno socijalizirani za svoju dob. Jako vole ljude, idu svima na ruku, rado se upoznaju sa svime novim i istražuju nove teritorije.
Roditelji štenaca su zdravi psi, nemaju ataksiju (genetska bolest american bully). Nemaju alergije.
Cijena šteneta je 2000 eura. Dostava šteneta se posebno plaća. Po svog psića možete doći u našu uzgajivačnicu i osobno ga odabrati. Ili vam mi možemo pomoći u izboru šteneta video linkom i fotografijama. A mi ćemo vam pomoći s dostavom u vašu zemlju. Štence šaljemo diljem svijeta.
Ukoliko želite kupiti štene American Bully pišite nam:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls