Suklaa (ruskea) amerikkalainen pitbullterrieri tyttö


Myydään ihana tyttö American Pit Bull Terrieri, suklaan (ruskea) väri. Kuuluisa vanha pitbull-kennel «Dognik Bulls».
Pennun nimi: Dognik Bulls California. Seurustunut, tottunut leikkaamaan kynsiä, puhdistamaan korvia ja peseytymään. Kävelee kadulla, ei pelkää mitään. Ystävällinen koirien, ihmisten, lasten kanssa. Kasvattu holistisen luokan ruoalla (laadukkain ja kallein saatavilla oleva ruoka).
Syntynyt kahdesta Amerikasta tuodusta koirasta.


Isä: Millers Wild Storm. Puhdas amerikkalainen. Syntynyt Real Deal Chocolatesin lastentarhassa (Florida, Amerikka). Monien maiden mestari urheilukilpailuissa ja näyttelyissä. Amerikan pitbullterrierirodun huippukoira. Hänellä ei ole rodun geneettisiä sairauksia (henkilökohtaiset todistukset pikkuaivojen ataksian, hyperurikosurian, verkkokalvon tyypin 2 atrofian puuttumisesta). Terve, iloinen. Ihanteellinen hahmo. Useiden satojen pitbullterrierien isä. Yksi Amerikan pitbullterrierirodun tunnetuimmista elävistä uroksista.
Äiti: Hoffs Banshee. Tuotu Etelä-Amerikasta, pitbullterrieri kennel “Dusheik”. Mestari näyttelyissä. Erinomainen perhekoira. Erittäin intohimoinen ja tehokas. Hänellä ei ole rodun geneettisiä sairauksia (henkilökohtaiset todistukset on).
Tämä on Hoffs Bansheen viimeinen kasvatus. Tämä on myös viimeinen pentu tästä pentueesta, joka on myynnissä keväällä 2024.
Dognik Bulls California on täysin valmis menemään uuteen kotiin. Häntä on hoidettu matojen takia 4 kertaa. Täysin rokotettu (kaksi kokonaisrokotusta ja raivotautirokotus). Euroopan eläinlääkintäpassi on valmis. Mikrosiru ja rekisteröinti lemmikkitietokantaan. ADBA (American Dog Breeders Association) sukutaulu on maailman arvostetuin amerikkalaispitbullterriereiden koirajärjestö. Meidän suklaa American Pit Bull Terrier tyttömme myydään vain myyntisopimuksella.
Lisätietoja saat kirjoittamalla meille päiväkodille. Muista kertoa meille itsestäsi ensimmäisessä viestissäsi. Toimitamme maailmanlaajuisesti (pitbullimme elävät useilla mantereilla, 25 maassa).
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Pennun hinta on 1700 euroa. Jos haluat ostaa Dognik Bulls California -suklaanaaraspitbullin, ilmoita tästä ensimmäisessä viestissäsi. Tarjoamme pennuillemme ilmaisia ​​konsultaatioita koko koiran elämän ajan.
Ystävällisin terveisin, Veronika Voitovska, Dognik Bulls -kennelin johtaja amerikkalaisille pitbullterriereille ja american bully. Lääkäri. Asiantunteva koiranohjaaja. Eläinpsykologi

Suklaapitbull-tyttö, suklaapitbullterrierityttö, ruskea pitbull-tyttö, ruskea pitbullterrierityttö, osta pitbullterrierityttö, osta pitbullterrierinaaras.