Myydään 1 suklaanaaras amerikkalainen pitbullterrieri. Ammattimainen kennel «Dognik Bulls» (vuodesta 2011). Hinta 1500 euroa.


Lempinimi sukutaulun mukaan — Dognik Bulls Highway to Hell. Syntymäaika 23.2.2023.
Isä: Dognik Bulls Victor. Näyttelyiden osallistuja ja voittaja. Hänellä ei ole rotuperäisiä sairauksia — ataksiaa ja verkkokalvon surkastumista. Nämä ovat hänen neljännet pennut.
Äiti: Dognik Bulls Cutiepie. Näyttelyiden osallistuja ja voittaja. Harrastaa urheilua ja suojaharjoittelua. Hänellä ei ole rotuperäisiä sairauksia — ataksiaa ja verkkokalvon surkastumista. Nämä ovat hänen ensimmäiset pennut.


Suklaapitbull-pentumme on täysin rokotettu, mikrosirutettu, madotettu, ADBA-sukutaululla, eläinlääkinnällinen eurooppapassi. Suklaapitbull-tyttö on valmis muuttamaan uuteen kotiin.
Amerikkalainen pitbull-kennelimme sijaitsee Latviassa (30 minuutin ajomatkan päässä Riiasta). Myymme kuukausittain useita pentuja Suomeen. Voit tulla meille koiranpennullesi. Tai pentu toimitetaan Tallinnan satamaan (250 euroa) tai Helsingin satamaan (450 euroa). Dognik Bullsin pitbullit elävät 21 maassa!
Jos haluat ostaa suklaapitbull-pennun, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: @dognikbulls
WhatsApp: +37127118654

Terveisin Veronika Voitovska, American Pitbull Terrier kennelin «Dognik Bulls» johtaja.
Osta suklaapitbull Suomessa, Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Vantaalla, Turussa, Oulussa.
Osta pentu suklaa amerikkalainen pitbullterrieri.