Suomen parhaat pitbullit


Tervetuloa Dognik Bulls pitbull -kenneliin. Oikeesti meitä pidetään yhtenä suurimmista ja tunnetuimmista amerikkalaisten pitbullterrierien kenneleistä Euroopassa.
Vuodesta 2011 lähtien olemme olleet tiiviisti mukana pitbull-rotujen parissa. Kennelimme pääkoirat tuotiin Amerikasta, Brasiliasta, Venäjältä ja Bulgariasta. Amerikkalaisten pitbullterrierien jalostuksen pääsuunta on vanhojen amerikkalaisten jalostuslinjojen säilyttäminen. Säilyttää tuo «vanha» pitbullien ulkonäkö sekä ihanteellinen psyyke. Kaikki pitbullimme ovat erittäin tehokkaita, kestäviä, intohimoisia ja lihaksikkaita. Käy katsomassa ja katso itse (suomen parhaat pitbullit):

Koska meillä on oma selkeä jalostuslinjamme ja oma erityinen tyyppimme, lisäämme ajoittain verta muista taimitarhoista jalostukseen. Tämä on välttämätöntä koirien monimuotoisuuden säilyttämiseksi. Matkustamme 2 000-3 000 tuhatta kilometriä kasvattaaksemme laadukkaimpia pitbull-pentuja. Naarastamme kasvatettiin amerikkalaisten pitbullterrierien huippuuroksiin, kuten Maximus No Regrets, Maximus Mad Max, KMK Rocky Balboa, Unique Mango Milcolm. Kaikki nämä koirat tunnetaan amerikkalaisten pitbullterrierien maailmassa ylellisestä alkuperästään, urheilullisesta suorituskyvystään ja erinomaisesta terveydestään.
Oikein voin sanoa, että meillä on Suomen parhaat pitbullit. Ja myös valtava määrä tietoa kynologiasta, amerikkalaisten pitbullterrierien koulutuksesta, vakaan psyyken pitbullien kasvattamisesta jne.
Päiväkodin johtaja on Veronika Voitovska. Sertifioitu koiranohjaaja, amerikkalainen pitbullterrieri näyttelytuomari, urheilukilpailun tuomari, lääkäri.
Mikä on parhaiden pitbullidemme hinta Suomessa? Pitbull-pentujen hinta Dognik Bulls -kennelissä riippuu jokaisesta astutuksesta, keskimäärin se on 1500-2000 euroa.
Jos olet kiinnostunut ostamaan Suomi parhaan pitbull-pennun, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Kennelimme amerikkalaiset pitbullterrierit elävät 25 maassa ympäri maailmaa. Tarvittaessa järjestämme toimituksen kaikkialle maailmaan.
Huomaa, että meille on erittäin tärkeää, mille perheille myymme pentujamme. Muista siis kirjoittaa itsestäsi, kun otat meihin yhteyttä koiranpennun hankintaan liittyen.
Meillä on tällä hetkellä myynnissä useita amerikanpitbullterrieripentuja: 1 poika ja 3 tyttöä.

Suomen parhaat pitbullit