Szürke pitbull, kék pitbull vesz egy kiskutyát
Segítünk szürke/kék pitbull kutyus vásárlásában.
Az amerikai Pit Bull Terrier szürke vagy «kék» színe híg (gyengült) a fekete színtől. Néhány alomban valóban születnek ilyen pitbull terrierek. De nehéz egy leendő gazdinak ilyen fajtatisztát találni, amerikai staffordshire terrier vagy amerikai bully nélkül.
Ha készen áll egy szürke pitbull/blue pitbull kutyus vásárlására, Dognik Bulls kennelünk segíthet.
Egy szürke pitbull kölyökkutya ára 1500 eurótól kezdődik. Ennyi pénzért egészséges, erős, pontosan fajtatiszta kék/szürke pitbullt vásárol. Évszázadokra visszavezethető teljes törzskönyvvel. Szülői vizsgálatokkal.
Példa egy felnőtt szürke/kék pitbullra.
Hedgehog nevű szürke pitbull, Dognik Bulls kennel (amerikai pitbull terrierek működő tenyésztése, teljesen megbízható törzskönyv):


A szürke pitbull/kék pitbull karaktere nem különbözik a többi színes pitbull terriertől. Ugyanazok az aktív, szerencsejátékos kutyák, akik szeretik a családjukat.
Készüljön fel arra, hogy megvárja a szürke pitbullját. Nem minden alomban születnek. El kell döntened, hogy fiút vagy lányt szeretnél, mesélj magadról és a kutyával kapcsolatos terveidről. Tegyen letétet egy kölyökkutya számára, és várja meg a megfelelő kiskutyát. Ha nincs szürke pitbull kutyusunk, akkor más kennelekből származó barátainktól egy szürke kölyökkutyát ajánlunk.
Jelentkezz szürke/kék pitbull kölyökkutyára itt:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls