Tenyésztő american bully Magyarország


Üdvözöljük a «Dognik Bulls» hivatalos American Bully kennelben. 2011 óta működünk. Hivatalos American Bully tenyésztő vagyok, a nevem Veronika Voitovska.
Jelenleg «standard» típusú, lila színű kölykök vannak a kennelben. 2 fiú és 4 lány eladó. Egy American Bully kölyökkutya ára ebből a párosításból 2000 euró. A kölykök indulásra készen állnak. Rendelkeznek ABKC (American Bully Kennel Club) okmányokkal, európai állatorvosi útlevéllel, védőoltással, hivatalosan bejegyzett mikrochippel.
Kölyökkutyáink egy erdei házban élnek, tiszta levegőt szívnak. Naponta sétálnak, és kiváló egészségnek örvendenek. Minden kölyökkutya befejezte a kölyökkutya kezdeti szocializációját.
815 Bully Camp Noise tenyészpár (USA-ból importálva) x Valor Inter Plato Afelia Diamond (USA/Spanyolország).
A kiskutyák apja a kiállításokon címet viseli.
Minden kutyusnak megvan a maga egyénisége. Némelyik magasabb, van, amelyik alacsonyabb. Van, aki aktívabb, van, aki nyugodt. Valaki szeret játszani a játékokkal, valaki szeret ülni az emberek kezén.
Lépjen kapcsolatba velünk, ha többet szeretne megtudni az egyes kutyusokról, és további fényképeket és videókat szeretne kapni.
Örömmel mutatjuk be az American Bully kölyköket élőben, és megismerkedünk veled. Megbeszélünk minden olyan kérdést, ami a kölyökkutya vásárlásakor foglalkoztat. Engedje meg, hogy segítsünk kiválasztani a tökéletes bully kiskutyát családja számára.
Ha nincs lehetőséged kennelünkbe jönni, videó linken keresztül megmutatjuk a kölyköket és segítünk a választásban. A világ bármely pontjára van szállítás. Kutyáink már a világ 20 országában élnek.
Fotók az American Bully kölykökről:


Bármilyen kérdéssel írj. Tenyésztő american bully Magyarország:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls