Топ питбул териери в България


Топ питбул териери в България, развъдник Догник Булс. Какво отличава един обикновен чистокръвен американски питбул териер от топ питбул териер?
Обикновен чистокръвен питбул териер е най-простото семейно потребителско куче. От това куче можете да получите 1-2 котила кученца. Тя може да спечели няколко пъти на изложби или в спортни състезания.
Най-добрите питбул териери показват своите резултати редовно. Например в различни видове спортни състезания в различни страни, различни непознати места и условия. При чифтосване топ питбул териерите последователно и обикновено предават определени качества на потомството си. На изложби често печелят монопородни изложби, като са високо оценени от експертите по породата американски питбул териер.
За да стане едно куче топ питбул териер, то първоначално трябва да е от много висок клас. Това е резултат от работата на селекционера. И тогава това куче трябва да има достатъчно възможности да се докаже като: отличен стабилен производител на необикновени кученца, като победител в изложби и спортни състезания. Един топ питбул териер не трябва да има психически проблеми, дори най-малките.
Такова куче има в нашия развъдник за американски питбул териери “Dognik Bulls”. Внос от Америка мъжки Millers Wild Storm Castle.
Снимки на топ питбул териера в България:

Ако искате да си купите най-якото, умно, умно, активно кученце питбул, пишете на:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Цена за топ кученца питбул териер в България в нашия развъдник: 2000-2500 евро. Нашите питбули са победители в изложби и спортни състезания, имат изключително готино ADBA родословие и чиста американска кръв. Всички наши кучета са генетично и ветеринарно изследвани. Опит в работа с питбул териери — от 2011г.

Поздрави Вероника Войтовска. Собственик на разсадника Dognik Bulls. Лекар. Експерт водач на кучета. Психолог по животните.

Топ питбул териер в България