Top Pitbull Terrier din România


Top pitbull terrieri din Romania, canisa Dognik Bulls. Ce deosebește un American Pit Bull Terrier obișnuit de rasă pură de un Top Pitbull Terrier?
Un pitbull terrier obișnuit de rasă pură este cel mai simplu câine utilizator de familie. Puteți obține 1-2 pui de căței de la acest câine. Ea poate câștiga de mai multe ori la expoziții sau la competiții sportive.
Cei mai buni pit bull terrieri își arată rezultatele în mod regulat. De exemplu, în diferite tipuri de competiții sportive în diferite țări, diferite locuri și condiții necunoscute. În împerechere, cei mai buni pit bull terrieri își transmit în mod constant și de obicei anumite calități descendenților lor. În expoziții câștigă adesea expoziții de o singură rasă, fiind foarte apreciați de experții în rasa American Pit Bull Terrier.
Pentru ca un câine să devină un pit bull terrier de top, trebuie să fie inițial de o clasă foarte înaltă. Acesta este rezultatul muncii crescătorului. Și atunci, acest câine trebuie să aibă suficientă ocazie să se dovedească ca: un excelent producător stabil de căței extraordinari, ca câștigător al spectacolelor și competițiilor sportive. Un top pitbull terrier nu ar trebui să aibă probleme mentale, chiar și cele mai mici.
Există un astfel de câine în canisa noastră americană pitbull terrier „Dognik Bulls”. Importat din America Mascul Millers Wild Storm Castle.
Fotografii cu cel mai bun pitbull terrier din România:

Dacă vrei să-ți cumperi cel mai tare, mai deștept, mai deștept și activ cățeluș pitbull, scrie la:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Pret pentru puii de top pitbull terrier din Romania in canisa noastra: 2000-2500 euro. Pitbulii noștri sunt câștigători ai expozițiilor și competițiilor sportive, au pedigree ADBA excepțional de cool și sânge american pur. Toți câinii noștri sunt examinați genetic și veterinar. Experiență de lucru cu pitbull terrier — din 2011.

Salutări, Veronika Voitovska. Proprietar al creșei Dognik Bulls. Doctor. Manipulator de caini expert. Psiholog animale.

Top Pitbull Terrier din România